30. 11. 2022 - 18:55
Pele hospitaliziran zbog oteklina po cijelom tijelu,...
907
Shares
Pele hospitaliziran zbog oteklina po cijelom tijelu, kemoterapija ne djeluje?

ESPN JAVLJA

Pele hospitaliziran zbog oteklina po cijelom tijelu, kemoterapija ne djeluje?

30. 11. 2022 - 18:55
0
Shares

Legendarni brazilski nogometaš Pele hospitaliziran je u Sao Paolu nakon što je zadobio otekline po cijelom tijelu, javlja brazilski ESPN.

Pele je u bolnicu došao nenajavljen te je odmah primljen, a liječnici su navodno utvrdili generalno natečenje, vodu u plućima, pa čak i zatajenje srca. U bolnicu je stigao u rastrojenom stanju.

Brazilskoj legendi je u rujnu prošle godine odstranjen tumor na debelom crijevu, ali su tumori utvrđeni u drugim dijelovima tijela koji navodno uopće ne reagiraju na lijekove. Pele je podvrgnut detaljnim pregledima nakon kojih će se odlučiti o daljnjem liječenju.

Njegovo generalno stanje je znatno oslabljeno, a ESPN javlja da, kad je u takvom stanju, Pele ne može samostalno jesti. Ove informacije brazilskog ESPN-a Peleova supruga i agent još nisu komentirali, ali se oglasila njegova kćer Kely Nascimento.

"Jako puno buke se diglo oko toga što je moj otac opet u bolnici. Dobio je malo natečenje pa je završio na kontrolama, a dobit će i novu terapiju. Sve je u redu, nema nikakve krize niti se očekuje dodatno pogoršanje", napisala je Peleova kćer na Instagramu.

Učitaj još novosti