30. 11. 2022 - 17:23
ORLOVIMA SE NE PIŠE DOBRO: Je li Piksi Stojković potpuno...
907
Shares
ORLOVIMA SE NE PIŠE DOBRO: Je li Piksi Stojković potpuno izgubio kontrolu nad ekipom?

MUNDIJAL U KATARU

ORLOVIMA SE NE PIŠE DOBRO: Je li Piksi Stojković potpuno izgubio kontrolu nad ekipom?

30. 11. 2022 - 17:23
0
Shares

Veliko nezadovoljstvo vlada u redovima fudbalske reprezentacije Srbije, a pojedini tamošnji mediji pišu da je selektor "Orlova" Dragan Stojković Piksi izgubio kontrolu nad svlačionicom. Navodno, došlo je i do tučnjave dvojice neimenovanih fudbalera. 

- Raspad sistema u Srbiji: Potukla se dvojica igrača?! Mediji pišu da je Stojković izgubio kontrolu, jedan je od naslova u današnjem "Večernjem listu". 

Naime, procurili su novi detalji o haosu koji vlada u svlačionici "Orlova", a stižu i informacije kako je izbio i još veći skandal. Navodno, u središtu skandala našao se napadač Juventusa Dušan Vlahović, koji je navodno spavao sa suprugom golmana Predraga Rajkovića, koji trenutno brani za špansku Majorku, piše "Večernji list".

- Rajković se sa suprugom Anom Cakić vjenčao 2018. godine...

No, masovno kruže poruke i glasine o navodnim intimnim odnosima između nekih reprezentativaca s djevojkama ili suprugama drugih igrača, što je navodno dovelo i do tučnjave na treningu, iako je kapiten Dušan Tadić to demantirao.

Mnoge je začudilo zašto u kadru protiv Kameruna nije bilo Dušana Vlahovića, ponajbolji igrač Srbije. Selektor Dragan Stojković Piksi pravdao je to povredom i rekao da je spreman 30 posto, dok je sam igrač na Instagramu objavio da je: "Uvijek spreman".

Navodno su napeti odnosi i između selektora Stojković i Vlahovića...

Učitaj još novosti