24. 11. 2022 - 15:20
Rusa nema na SP-u, ali su za danas spremili posebnu objavu:...
907
Shares
Rusa nema na SP-u, ali su za danas spremili posebnu objavu: Braćo, vjerujemo u vas

Rusa nema na SP-u, ali su za danas spremili posebnu objavu: Braćo, vjerujemo u vas

24. 11. 2022 - 15:20
0
Shares

Zbog dobro poznatih razloga i agresije na Ukrajinu Rusije nema na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali to nije razlog da iz ove zemlje ne prate smotru najboljih svjetskih selekcija i pronađu svog favorita.

Rusa vjerovatno zadugo neće biti na najvećim svjetskim događajima jer su pod suspenzijom FIFA-e i UEFA-e i za naredni ciklus kvalifikacija, ali će biti srcem uz reprezentaciju Srbije.

Kako Srbija večeras započinje svoj put u Kataru protiv silnog Brazila, tako je iz Rusije stigla posebna objava uoči početka Svjetskog prvenstva.

Rusija će bodriti Srbiju na Svjetskom prvenstvu, što nije neka novost, ali je zanimljivo da su Rusi podršku objavili na zvaničnoj stranici Nogometnog saveza ove zemlje.

Objavu pogledajte OVDJE.

"Sretno na Svjetskom prvenstvu. Vjerujemo u vaš uspjeh, braćo", stoji uz emotikone zastava Rusije i Srbije povezane srcem.

Inače, Srbija od 20 sati igra prvi meč grupne faze protiv prvog favorita turnira, selekcije Brazila. Iako je u pitanju duel protiv vrlo snažne selekcije, svi u Srbiji su optimistični i vjeruju u uspjeh.

Učitaj još novosti