24. 11. 2022 - 12:45
Sastav Brazila, za koji se predviđa da će večeras ići na...
907
Shares
Sastav Brazila, za koji se predviđa da će večeras ići na Srbiju, ledi krv u žilama

Sastav Brazila, za koji se predviđa da će večeras ići na Srbiju, ledi krv u žilama

24. 11. 2022 - 12:45
0
Shares

Srbija i Brazil od 20 sati igraju jednu od najatraktivnijih utakmica prvog kola grupne faze SP-a. Ova utakmica smatra se takvom jer se u njoj sastaju po mnogima prvi favorit za naslov i dark horse prvenstva. Globo, brazilski medijski gigant koji iscrpno prati reprezentaciju u Kataru, piše da će izbornik Tite na Srbiju krenuti s najofanzivnijom postavom.

Alisson; Danilo, Marquinhos, Thiago Silva, Alex Sandro - Casemiro, Lucas Paqueta - Raphinha, Neymar, Vinicius - Richarlison.

11ae3cd6-d5f7-4d4e-a930-4a8c3f954959

Brazilci su posljednjih dana pisali da im izbornik razmišlja hoće li na Srbiju poslati ultraofenzivno posloženu varijantu 4-2-4 ili nešto manje, ali opet napadačku 4-3-3. Ako se vijest Globa pokaže tačnom, onda se odlučio za prvu varijantu i totalni napad. Premda je ta ekipa formalno posložena u 4-2-3-1, jasno je da su u njoj četiri potpuno napadački nastrojena igrača. 

Taj napad izgleda zastrašujuće, ali ovakva ekipa onda od napada do odbrane ima samo jednog defenzivnog igrača. To je tek Casemiro jer drugi veznjak Lucas Paqueta je kreativac usmjeren prema naprijed. Srbiji bi to ostavilo puno prostora u sredini terena. Zato brazilski novinari pišu kako bi bilo mudrije žrtvovati jednog od čak četiri napadača i pojačati vezu Fredom. 


Index.hr

Učitaj još novosti