09. 08. 2022 - 08:11
Iskoristili su i prevarili Mikea Tysona, a sada se sprema...
907
Shares
Iskoristili su i prevarili Mikea Tysona, a sada se sprema osveta:

Iskoristili su i prevarili Mikea Tysona, a sada se sprema osveta: "Glave će letjeti zbog ovoga"

09. 08. 2022 - 08:11
0
Shares

Legendarni bokser Mike Tyson uputio je oštre prijetnje pretplatničkom streaming servisu i produkciji "Hulu" koja je prema njegovim tvrdnjama neovlašteno snimila miniseriju o njemu.

Serijal "Mike" će biti premijerno prikazan na "Hulu" platformi 25. augusta s Craigom Gillespiejem kao režiserom i Trevanteom Rhodesom u ulozi Mikea Tysona.

No prije skorog izlaska, čuveni bokser izrazio je nezadovoljstvo načinom na koji je "Hulu" odradio produkciju i što ga nije kontaktirao da se posavjetuju o nekim aspektima njegovog života.

"Hulu je streaming verzija trgovine robljem", naveo je Tyson na svom službenom Instagram profilu.

"Ukrali su mi priču i nisu mi platili. Ne dopustite da vas Hulu prevari. Ne podržavam njihovu priču o mom životu. Nije 1822. Sada je 2022. godina. Ukrali su moju životnu priču i nisu mi platili", napisao je Tyson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)


Mike se tu nije zaustavio, jer se njegov bijes preselio na Twitter, a Tyson je još jednom prozvao poznatu produkcijsku kuću.
"Hulu je ukrao moju priču. Oni su Golijat, ja sam David. Glave će se letjeti zbog ovoga. Huluov model krađe je užasno pohlepan", glasio je Tysonov tweet.

Tyson ima podršku predsjednika UFC-a Dana Whitea, koji je odbio promovisati "Mikea", iako ga je "Hulu" za milione dolara pokušao pridobiti za to.

"Odbio je to jer poštuje prijateljstvo i dostojanstven odnos prema ljudima", rekao je Tyson.

Klix.ba

Učitaj još novosti