07. 07. 2022 - 15:04
Prvi nokaut Fizieva u UFC-u: Bokserskom kombinacijom srušio...
907
Shares
Prvi nokaut Fizieva u UFC-u: Bokserskom kombinacijom srušio Moikana

BORILAČKI SPEKTAKL

Prvi nokaut Fizieva u UFC-u: Bokserskom kombinacijom srušio Moikana

07. 07. 2022 - 15:04
0
Shares

Odličan meč čeka nas ovog vikenda u glavnoj borbi večeri na UFC on ESPN 39 priredbi.

Rafael dos Anjos i Rafael Fiziev obračunat će se u meču koji su njih dvojica nazvali "borbom za najboljeg Rafaela u UFC-u", piše FightSite.hr..

Pobjednik ovog meča primaknut će se samom vrhu kategorije i potencijalnom napadu na titulu. 

Pet pobjeda u šest nastupa Fizijev je UFC rezime, a izgubio je samo u debiju protiv Magomeda Mustafaeva. Nakon toga uslijedilo je pet uzastopnih pobjeda, a neke od njih bile su impresivne.

Takva je ona koju je upisao krajem prošle godine protiv Brada Ridela (Riddell). Fiziev je svog povremenog sparing partnera nokautirao u trećoj rundi borbe, a to je napravio spektakularnim kružnim udarcem nogom.

Jedan od bonusa za najbolju izvedbu zaslužio je krajem 2020. godine. Fiziev je tada nokautirao Renata Moikana (Moicano) u prvoj rundi borbe, a bila je to prva Rafaelova pobjeda prekidom pod okriljem UFC-a.

Kombinacija kojom je Fiziev nokautirao Moikana pokazuje koliko je ovaj nekoć uspješni mui-tai borac tehnički sjajno potkovan u stojci. Fiziev je kombinaciju otvorio ljevicom koju je plasirao u tijelo Moikana, a zatim ga je uzdrmao desnicom koja je odsjela na bradi Brazilca, a sve je dovršio brutalnim lijevim krošeom. Moikano je završio na podu, Fiziev je stigao zadati još jedan udarac, a sudac nakon toga prekida meč. Čvrsti Moikano žalio se na prekid, ali dojam je kako bi pretrpio nepotrebnu štetu da se meč nastavio.

U susret novoj priredbi, UFC nas je počastio ovim sjajnim nastupom Rafaela Fizieva.

Učitaj još novosti