30. 04. 2022 - 15:58
IBRA JE MRZIO SAMO 4 ČOVJEKA, A ON JE JEDAN OD NJIH! Zlatan...
907
Shares
IBRA JE MRZIO SAMO 4 ČOVJEKA, A ON JE JEDAN OD NJIH! Zlatan nije podnosio saigrača sa kojim je DOMINIRAO

IBRA JE MRZIO SAMO 4 ČOVJEKA, A ON JE JEDAN OD NJIH! Zlatan nije podnosio saigrača sa kojim je DOMINIRAO

30. 04. 2022 - 15:58
0
Shares

Zlatan Ibrahimović jednostavno nije želio da se druži sa bilo kim ko bi bio blizak njegovom partneru u napadu.

Zlatan Ibrahimović je igrač koga ili mrze ili obožavaju, a on je tokom svoje karijere mrzio samo tri ili četiri fudbalera sa kojima je igrao! Bar tako tvrdi njegov nekadašnji saigrač Majkl Siani.

Nekadašnji francuski defanzivac koji je čak stigao i da upiše nastup za nacionalni tim ove zemlje igrao je sa Ibrahimovićem u LA Galaksiju i bio je blizak sa Šveđaninom tokom jedne sezone koliko su tamo proveli zajedno. Sada je u jednom intervjuu rekao da mu je Ibra otkrio sa kim je imao problem dok je nastupao za PSŽ!

"Rekao mi je da je sa trenerom Loranom Blanom u PSŽ-u bilo sve u redu. Jedina osoba sa kojom se nije slagao bio je Kavani. Rekao mi je da je mrzio samo tri ili četiri saigrača tokom karijere, a jedan od njih je bio Urugvajac", otkrio je Siani. 

Zajedno su Kavani i Ibrahimović igrali tri sezone i zbog Zlatana je Urugvajac morao da se "preseli" na krilo, ali su i dalje bili sjajan par i obojica su dok su igrali zajedno postigli preko 100 golova za Pari Sen Žermen. Ipak, klanovi su postojali! 

"Ako si bio blizak sa Kavanijem, Ibri se to nije sviđalo. Mogao si da budeš ili sa Ibrom ili protiv njega", otkrio je Siani.

Učitaj još novosti