28. 01. 2022 - 09:46
Georgina jučer proslavila rođendan, Ronaldo joj priredio...
907
Shares
Georgina jučer proslavila rođendan, Ronaldo joj priredio nezaboravnu scenu

Georgina jučer proslavila rođendan, Ronaldo joj priredio nezaboravnu scenu

28. 01. 2022 - 09:46
0
Shares

Georgina Rodriguez je 27. januara napunila 28 godina, a Cristiano Ronaldo se pobrinuo za spektakularan poklon.

Povodom rođendana španske manekenke argentinskog porijekla jučer je startao s emitovanjem dokumentarni serijal na Netflixu koji prikazuje život djevojke slavnog nogometaša.


Počela je kao konobarica, pa se preselila u Madrid kako bi radila kao prodavačica u luksuznoj prodavnici Gucci, a sve je završilo vezom sa Ronaldom, s kojim ima život kao iz bajke i uskoro se očekuje da i zvanično postanu muž i žena iako je njihova veza trenutno neraskidiva.

Georgina je povodom rođendana s djecom boravila u Dubaiju, a tamo ju je dočekalo jedno iznenađenje od Cristiana.

Trudna manekenka, koja čeka blizance, vidjela je svoje lice na najvišoj zgradi na svijetu, Burj Khalifi.


Portugalski nogometaš se već pojavljivao na slavnoj zgradi svaki put kada je osvojio Globe Soccer Awards, a sada je želio da u prvom planu bude njegova djevojka. Tako je Ronaldo dogovorio da majka njegove djece zablista na Burj Khalifi.

"Sretran rođendan, Gio", pisalo je na zgradi i ovo je svakako čestitka koju će manekenka dugo da pamti.


Za takvu zabavu, kako piše engleska štampa, odnosno za postavljanje oglasa ili trominutne promotivne poruke, podnositelj zahtjeva mora iz džepa izvaditi oko 60.000 eura, ali cijena eksponencijalno raste tokom vikenda.

Svjetlosni i laserski show, jedno od iznenađenja koje nudi Burj Khalifa, smješten na obali jezera Burj, velika je atrakcija za luksuznu destinaciju na Bliskom istoku.

Ipak, to za Ronalda koji u Manchester Unitedu godišnje zradi oko 30 miliona eura nije nikakav problem. Uostalom, bogatstvo Portugalca procjenjuje se na čak 945 miliona eura.


Georgina u novom serijalu na Netflixu otkriva mnoge zanimljivosti iz svog života, ali ipak najviše je govorila o počecima veze s Cristianom.

"Bilo je ljeto, četvrtak. Radila sam u Guccijevoj radnji. Trebala sam izaći u 17h i nazvao me kolega da ostanem još pola sata duže da uslužim klijenta. Kad sam izlazila iz trgovine, pojavio se zgodan muškarac visok skoro dva metra u pratnji djeteta i grupe prijatelja. Jako zgodan tip. Vrlo pristojno me pozdravio i nasmijao se. Počela sam osjećati golicanje u trbuhu. Pomislila sam: 'Šta mi je?'. Nisam ga htjela ni pogledati jer me bilo sram, ali sjećam se dobro trog trenutka", ispričala je Georgina.

"Viđali smo se u Gucciju, pa mi je jedne prilike rekao da će ići na jedan događaj. Rekla sam mu da ću i ja takođe doći. Cijeli dan sam razmišljala šta ću obući, kakvu frizuru ću napraviti. Kada sam došla tamo, vidjela sam opet tog zgodnog tipa. Nazdravili smo čašom šampanjca i morala sam ići na večeru u društvu. Ništa mi se nije sviđalo, ali morala sam ići".

Sportsport.ba

Učitaj još novosti