21. 08. 2021 - 10:45
POGLEDAJTE OVU BORBU 3 VS 3, U PITANJU JE ŽENSKI MEČ. POLJACI...
907
Shares
POGLEDAJTE OVU BORBU 3 VS 3, U PITANJU JE ŽENSKI MEČ. POLJACI SU STVARNO LUDI

Nevjerovatno

POGLEDAJTE OVU BORBU 3 VS 3, U PITANJU JE ŽENSKI MEČ. POLJACI SU STVARNO LUDI

21. 08. 2021 - 10:45
0
Shares

Ime poljske "From The War" borilačke promocije u trenutku čitanja ovog teksta ne bi vam trebalo ništa značiti. Uostalom, riječ je o jednoj od mnogih borilačkih promocija u Poljskoj, državi gdje takve niču u pravilu gotovo svaki tjedan. Ono što im je većini zajedničko je dojam da se konstantno natječu koja će biti luđa od druge pa nas zapravo ne bi ni trebalo čuditi ono što je From The War ponudio na svojoj drugoj dosadašnjoj priredbi.

Riječ je o bare knuckle borbama, ali u timovima, tri protiv tri. Nije vam dovoljan samo taj opis? Onda ćemo vam reći da je ono što dijelimo u videu ispod ovog odlomka ženska borba po takvim pravilima. Sastale su se izvjesne The Devils i The Bad Girls. Iako je vidljivo kako po pitanju imena timova baš nisu upotrijebili nešto previše mašte, potrebno je navesti da cure nisu pokazale niti nešto vještine u borbi. Zapravo, ono što je viđeno u kavezu možemo najbolje opisati kao kaos.

Iako se u kavezu nalaze tri suca, mnogima je bilo zanimljivije pratiti njih i njihovo nesnalaženje u svoju što se unutar borilišta događa. Iz videa možemo zaključiti nešto o pravilima, odnosno da se borbe odvijaju metodom eliminacija, gdje sudac može prekinuti "akciju" i eliminirati borca ili borkinju za koje smatraju da više nisu na pravi način u borbi. Tako vrlo lako može doći do situacije gdje se jedna osoba bori protiv tri. Ali, i tako nešto smo od Poljaka već nedavno vidjeli. Uostalom, najbolje da pogledate sami.

Jeste li uživali? Nije vam dovoljno? Tko smo mi da ne uvažimo vašu želju za još s postavljenjem snimke jedne od muških borbi s istog programa. Demoni protiv Gladijatora, izvolite!

Što više reći o ovome osim da nas od strane nama dragih Poljaka više apsolutno ništa ne može iznenaditi. Donedavno neprikosnoveni Rusi kao da su povukli kad su vidjeli kakvu imaju konkurenciji u svojim zapadnim susjedima.

Ima li ovo ikakvog sportskog smisla? Vjerojatno nikakvog. Je li zabavno? Kako kome, njihovoj publici očito je. Hoćemo li od Poljaka u skorije vrijeme vidjeti nešto još luđe tj. hoće li se po tom pitanju ukloniti sve granice? Vjerojatno!

Sport.ba/FightSite

Učitaj još novosti