06. 07. 2021 - 18:56
VUK JE PRAVA PRAVCATA ZVIJER! NA MMA nebu se rađa nova...
907
Shares
VUK JE PRAVA PRAVCATA ZVIJER! NA MMA  nebu se rađa nova zvijezda, talentovani borac iz Valjeva gazi sve pred sobom

GOVORIO ZA KURIR

VUK JE PRAVA PRAVCATA ZVIJER! NA MMA nebu se rađa nova zvijezda, talentovani borac iz Valjeva gazi sve pred sobom

06. 07. 2021 - 18:56
0
Shares

Vuk Lekić nezadrživo grabi ka svom cilju, a to je UFC.

Mladi MMA borac iz Valjeva svjestan je da mu je taj cilj i dalje dalek, ali svakodnevno čini sve što je u njegovoj moći da mu se približi.

"Nema mnogo filozofije. Red, rad i disciplina su jedini recept", kaže Vuk za Kurir.

Član "Sekutora" odavno je nagovijestio potencijal. U dosadašnjih devet borbi, otkako se sa hrvanja "prestrojio" na MMA, dobio je sedam, i to mahom u prvoj rundi - po kratkom postupku. Sada želi da nesporan talenat pretoči u kvalitet.

"Prve dve borbe u MMA prvenstvu Srbije sam dobio, obe protiv istog rivala (Dragoljuba Grbića) i sada sam fokusiran na pripreme za nastavak takmičenja u septembru. Imaću ukupno četiri borbe i ako ih sve dobijem, naći ću se u konkrenciji za amaterski pojas, koji se sada prvi put dodeljuje. Taj pojas otvara put ka reprezentaciji, možda čak i ka jednoj organizaciji u Bahreinu", pojašnjava Lekić.

I dok grabi ka svom cilju u MMA, ne odriče se prve ljubavi - hrvanja.

2343497-vuk-ff

FOTO: PRINTSCREEN

"Moguće da ću u avgustu odraditi pripreme sa rvančkom reprezentacijom Zapadne Srbije i da ću kasnije učestvovati na dva rvačka takmičenja".

Ipak, MMA mu ostaje prioritet.

"Očekujem da ću sledeće godine ući u profesionalne vode i početi da zarađujem od sporta kome sam se posvetio. A onda, ko zna, za nekoliko godina možda ni UFC ne bude nedostižan", zaključuje Vuk Lekić, kome su mediji već dali nadimak "Zver iz Valjeva".

Učitaj još novosti