15. 06. 2021 - 20:29
Internet Ronalda proglasio licemjerom. PRIJE 15 GODINA BIO U...
907
Shares
Internet Ronalda proglasio licemjerom. PRIJE 15 GODINA BIO U REKLAMI ZA COCA-COLU

Današnji skandal

Internet Ronalda proglasio licemjerom. PRIJE 15 GODINA BIO U REKLAMI ZA COCA-COLU

15. 06. 2021 - 20:29
0
Shares

Kad je Cristiano Ronaldo uklonio dvije bočice Coca-Cole iz kadra na press-konferenciji i poručio svima da piju vodu, postao je jedna od najvećih tema dana, ne samo u sportskom svijetu.

Jedan od najvećih nogometaša svih vremena protiv jednog od najvećih svjetskih brendova uopće? Naravno da se cijeli svijet zainteresirao za ovaj "sukob" zbog kojeg je vrijednost slavne tvrtke začas pala za četiri milijarde dolara.

No baš zato je portugalski superstar na društvenim mrežama razotkriven kao licemjer. Netko je iskopao staru reklamu Coca-Cole za azijsko tržište u kojoj je jedna od zvijezda upravo Ronaldo, iz ere dok je igrao za Manchester United.

Engleski mediji pišu da se vjerojatno radi o kampanji pred Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj 2006. godine. 

Ako je to točno, od ove je reklame prošlo 15 godina, sasvim dovoljno da čovjek promijeni životne stavove i shvati što je dobro, a što loše za njega.

Ronaldo je poznat kao pobornik zdrave prehrane, kojoj duguje sportsku dugovječnost, i protivnik junk fooda i gaziranih, zašećerenih pića. Nedavno je čak rekao kako njegov desetogodišnji sin nema sve što je potrebno da postane vrhunski nogometaš jer pije gazirana pića i jede čips.

Sport.ba/Index.hr

Učitaj još novosti