22. 02. 2021 - 20:05
Ona je bila Saračeva ljubav: Došla je konobariti pa ukrala...
907
Shares
Ona je bila Saračeva ljubav: Došla je konobariti pa ukrala njegovo srce...

SUPRUGA KORNELIJA

Ona je bila Saračeva ljubav: Došla je konobariti pa ukrala njegovo srce...

22. 02. 2021 - 20:05
0
Shares

Zlatko Saračević bio je omiljen u svim sportskim krugovima, a njemu je bila omiljena njegova Kornelija. Supruga mlađa 28 godina koju je ostavio za sobom, a s kojom se vjenčao 2014. godine. 

Par se upoznao na moru, ali ne na običnom ljetovanju. Naime, Saračević je otvorio noćni klub u Zadru, a Kornelija se prijavila za posao. Zaljubili su se na prvi pogled i tu kreće njihova predivna priča. 

Prije sedam godina, u crkvi Svetog Križa u Sigetu, uplovili su u bračnu luku. Sa Saračeve je strane njihovu ljubav posvjedočio Božidar Jović, dugogodišnji prijatelj i suigrač iz reprezentacije s kojim je osvojio olimpijsko zlato. Za razliku od većina sportaša, Zlatko nije pravio pompu oko svog vjenčanja. Bilo je odrađeno u krugu najbližih prijatelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Forrest (@forrest_the_pom)

– Uzbuđenje je normalno, kao i pred svako vjenčanje. Međutim, odlučili smo da bude malo vjenčanje, u krugu najboljih prijatelja, i da bude jedna vrsta tuluma, partyja – rekao je tada Zlatko Saračević kojem je to bio drugi brak. 

Koliko ga je Kornelija voljela, govori i činjenica da se bespogovorno selila zbog svoga izabranika. Kako je Sarač mijenjao angažmane, tako je ona pakirala kovčege. 

– Kad se baviš ovim poslom, to je normalno. Navikli smo, ali ona je tu najveća žrtva. Bili smo u Zagrebu, gdje je Kornelija imala svoj posao i svoj stil života. Onda je to morala prekinuti jer smo selili u Dubrovnik. Našla je posao u Dubrovniku i taman kad smo tamo sve namjestili, morali smo se zbog mog posla vratiti u Zagreb. Nakon pola godine u Zagrebu ponovno je morala dati otkaz zbog mene – pohvalio je svoju voljenu suprugu za Drava.info Sarač.

Par je 2018. odselio u Koprivnicu kada je Saračević angažiran kao trener hrvatskog najtrofejnijeg ženskog rukometnog kluba – Podravka Vegete. Njegova supruga ubrzo je našla posao, prijatelje i ugodan život u Koprivnici. S njima je bio i njihov pas, pomeranac Forest, koji ima i svoj Instagram profil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Forrest (@forrest_the_pom)

Inače, legendarni sportaš ima sina Noela iz prvog braka, dok je bio u Veszpremu, te kćer Anju.

– Sin je ljevak. Za starije igra desno krilo, a za mlađe desnog vanjskog. Voli doći u Zagreb, Zlaja Horvat mu je idol – otkrio je prije nekoliko godina za Sportske novosti i spomenuo da bi mu sin volio igrati za hrvatsku reprezentaciju.

13ef3f0b87293ce133a3

.

106af9bb2fed96159919

.

1441ae8760434faa44a5

.

e1531bbc38b9d52cd70f

.

f5746ed1000bc5b2b485

Foto: Facebook

Učitaj još novosti