20. 11. 2020 - 21:41
Klopp komentirao Salahov odlazak na svadbu i ne pridržavanje...
907
Shares
Klopp komentirao Salahov odlazak na svadbu i ne pridržavanje mjera DA LI ĆE GA SKUPO KOŠTATI?

Klopp komentirao Salahov odlazak na svadbu i ne pridržavanje mjera DA LI ĆE GA SKUPO KOŠTATI?

20. 11. 2020 - 21:41
0
Shares

Liverpool u nedjelju u 20:15 protiv Leicestera igra derbi 9. kola Premiershipa.

Jürgen Klopp ne može računati na Alexander-Arnolda, Gomeza i odavno ozlijeđenog Van Dijka, a zbog zaraze koronavirusom neće igrati ni Mohamed Salah.

Egipćanin je virus pokupio na bratovoj svadbi, na kojoj je bio tijekom boravka u egipatskoj reprezentaciji u kvalifikacijama za afrički Kup nacija. Salaha su snimili kako se ne pridržava epidemioloških mjera i kako pleše na zabavi koja je bila krcata, a uoči utakmice svoje reprezentacije protiv Togoa dobio je pozitivni nalaz.

Salah će zbog vlastite nediscipline morati propustiti važnu utakmicu s Leicesterom, a o njegovom izostanku na press-konferenciji uoči utakmice govorio je Jürgen Klopp.

"Mo nema nikakvih simptoma i dobro se osjeća. U stalnom smo kontaktu. Nije u svim zemljama isto i u nekima osjećaš veliki pritisak svoje obitelji da dođeš na vjenčanje nekog člana obitelji. Svi moji igrači su jako disciplinirani i svjesni su vremena u kojem živimo, ali nije sve uvijek tako jednostavno. To je sve što ću reći na tu temu i to ostaje između Salaha i mene", rekao je Klopp.

Učitaj još novosti