01. 11. 2020 - 08:06
CIJELA KANCELARIJA SE TRESLA OD SMIJEHA! Priča o gluposti...
907
Shares
CIJELA KANCELARIJA SE TRESLA OD SMIJEHA! Priča o gluposti Mančester junajteda, BAČENIM MILIONIMA

CIJELA KANCELARIJA SE TRESLA OD SMIJEHA! Priča o gluposti Mančester junajteda, BAČENIM MILIONIMA

01. 11. 2020 - 08:06
0
Shares

Fudbal definitivno nije više isti sport... Ulaganja su ogromna, sve se vrti oko novca i on je postao primaran na zelenom terenu. Klubovi su izgubili kompas a među njima je i Mančester junajted

Već nekoliko godina ovaj velikan nije na pravom kursu. Lutaju sa igračima, ne mogu da se nose sa Mančester sitijem i Liverpulom, a navijači su mnogo bijesni. Jedna anegdota govori o tome kako se i koliko loše radi u Mančester junajtedu ali i da nemaju pravo da se žale da drugi troše mnogo novca.

Glavni akter ove priče je Brazilac Fred! Daleko od toga da je on loš igrač, ali svi ljubitelji fudbala će se složiti da baš i nije svjetska klasa i da nije momak koji će na terenu napraviti prevagu. Neće riješiti utakmicu, niti će podići navijače na noge. Njegov početak u Premijer ligi bio je kriminalan, a za njega često nije bilo mjesta u startnih 11 "crvenih đavola".

Fred je 2018. godine stigao na "Old Traford" iz Šahtjora, a bivši trener ovog kluba Paulo Fonseka riješio je sve da otkrije.

- Sjedio sam u kancelariji i čuli smo da je Junajted zainteresovan za Freda. Ok, očekivao sam ponudu od 20 ili 30 miliona eura. Poslije dva dana stigao je faks, a na njemu je pisalo 60 miliona!? Počeli smo da se smejemo, kancelarija je eksplodirala - rekao je Fonseka.

- Rekao sam svom pomoćniku da pošalje faks nazad i da tražimo 64 miliona eura. Sljedećeg jutra stigla je nova ponuda, pristali su na sve! Pomislio sam da je ovaj svijet poludeo. Poručio sam pomoćniku da otvori šampanjac, izgledalo je kao da smo dobili na lutriji - objasnio je iskusi stručnjak.

Glupost Junajteda, loša procjena ali i činjenica da se sve promijenilo... Napravljena je greška od preko 30 miliona eura...

Učitaj još novosti