19. 10. 2020 - 20:56
Nurkić digao BiH na noge: Nakon ovoga će mnogi strepiti od...
907
Shares
Nurkić digao BiH na noge: Nakon ovoga će mnogi strepiti od naše košarkaške reprezentacije…

Nurkić digao BiH na noge: Nakon ovoga će mnogi strepiti od naše košarkaške reprezentacije…

19. 10. 2020 - 20:56
0
Shares

Paulo Dybala zagrijavao se dobar dio drugog poluvremena, ali Andrea Pirlo je na kraju odlučio da ga ne uvodi u igru

Talijanski novinar Vito Angele putem je svog Twitter računa potvrdio da je u momčadi Juventusa došlo do velikog incidenta. Naime, Paulo Dybala sukobio se sa direktorom kluba Fabijom Paraticijem nakon što je, pak, izvrijeđao trenera Andreu Pirla.

Incident se dogodio nakon utakmice s Crotoneom u kojoj je Juventus odigrao slabašnih 1:1 te na terenu prikazao probleme. Paulo Dybala zagrijavao se dobar dio drugog poluvremena, ali Andrea Pirlo je na kraju odlučio da ga ne uvodi u igru. Glavni razlog je što nije dovoljno spreman, pišu talijanski mediji, a prenosi engleski Daily Mail.

Talijan je priliku dao Cuadradu, Bernardeschiju i Rabiotu dok je bivši igrač Palerma još jednom ostao prikovan za klupu. I to ga je naljutilo. Nakon što je utakmica završena, na putu u svlačionicu Dybala je napravio skandal jer je direktoru Fabiju Paraticiju dobacivao sve i svašta, a došlo je i do fizičkog kontakta. Na press-konferenciji poslije utakmice Pirlo je ”ušutkao” desetku Juventusa s obrazloženjem zašto odličnog ofanzivca nije uveo u igru…

“U petak je Dybala trenirao samo deset minuta, vratio se s reprezentativnog okupljanja s gastroenteritisom. Ovo nije bila idealna utakmica za njega da igra jer smo imali i igrača manje”, objasnio je Pirlo.

Inače, dopisnica ugledne talijanske Gazzette dello Sport Fabiana Della Valle napisala je na Twitteru komentar koji dovodi u pitanje odluku Andree Pirla da Dybalu vodi u Crotone i drži ga na klupi, što se Argentincu svidjelo pa je lajkao taj tweet. Kasnije ga je izbrisao, ali bilo je kasno jer je ostalo zabilježeno…

”Pitam se koji je smisao dovođenja Dybale u Crotone ako mu Pirlo nije dao ni minute u ovom dvoboju. Nije li bilo logičnije ostaviti ga u Torinu da trenira?” napisala je novinarka Gazzette.

Dybala zbog problema sa želučanom virozom nije odigrao obje utakmice za Argentinu tokom reprezentativne pauze.

Učitaj još novosti