17. 10. 2020 - 17:21
Oglasili se trener i kapiten FK Sloboda: Nakon teškog poraza...
907
Shares
Oglasili se trener i kapiten FK Sloboda: Nakon teškog poraza poslali poruku navijačima

Oglasili se trener i kapiten FK Sloboda: Nakon teškog poraza poslali poruku navijačima

17. 10. 2020 - 17:21
0
Shares

Dan nakon teškog poraza FK Slobode sa mostarskim Veležom, oglasili su se trener Gradimir Crnogorac i kapiten Amar Beganović.

screenshot-7

"Poštovani simpatizeri i ljubitelji fudbala i svi oni kojim ovaj klub nešto znači u našem gradu. Moram se oglasiti povodom jucerasnje utakmice. Mislim da smo imali dosta dobre poluprilike u prvom poluvremenu koje nismo krunisali golom. U drugom poluvremenu smo dosta lošije igrali, nismo stvarali prilike i nažalost izgubili smo 3 - 0. Mogu reći da smo jučer svi podbacili, prvi ja, a onda i moji igrači. Isto tako mislim da ova ekipa dovoljno snage, kvaliteta i karaktera, da nastavimo ovim putem, dobrim, kojim idemo i nadam se da ćemo tokom naredne sedmice otkloniti sve nedostatke i da ćemo spremni ući u utakmicu protiv Radnika", objasnio je Gradimir Crnogorac.

"Kao kapiten ekipe se svim navijačima i simpatizerima se izvinjavam zbog loše partije. Imali smo svoje dobre i loše periode. Drugo poluvrijeme nije bilo dobro, nismo ušli kako treba, nismo ušli jako. Izvinjavam se svim navijačima za našu igru. Sada se okrećemo utakmici protiv Radnika." rekao je kapiten, Amar Beganović

Sport.ba

Učitaj još novosti