21. 09. 2020 - 23:11
MANDŽUKIĆEVA REAKCIJA NA RAKITIĆEV OPROŠTAJ OD VATRENIH JE...
907
Shares
MANDŽUKIĆEVA REAKCIJA NA RAKITIĆEV OPROŠTAJ OD VATRENIH JE HIT: ‘Ivane, znaj samo jednu stvar…’

MANDŽUKIĆEVA REAKCIJA NA RAKITIĆEV OPROŠTAJ OD VATRENIH JE HIT: ‘Ivane, znaj samo jednu stvar…’

21. 09. 2020 - 23:11
0
Shares

Dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić odlučio je završiti svoju reprezentativnu karijeru nakon 106 nastupa u kojima je postigao 15 golova za Vatrene.

Rakitić je prvu utakmicu odigrao 8. rujna 2007. protiv Estonije u kvalifikacijama za EURO 2008., a samo četiri dana poslije je protiv Andore postigao i svoj prvi pogodak. Posljednji od svojih 15 reprezentativnih pogodaka postigao je na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji u pobjedi 3-0 nad Argentinom, a posljednju nastup imao je 13. listopada prošle godine u Cardiffu protiv Walesa (1-1), u kvalifikacijama za EURO 2020.

Sa 106 nastupa Rakitić je četvrti po broju odigranih utakmica za hrvatsku reprezentaciju, a više ih imaju samo Darijo Srna (134), Luka Modrić (127) i Stipe Pletikosa (114).


Rakitićev oproštaj od reprezentacije dirnuo je mnoge njegove bivše i sadašnje suigrače, a među prvima mu se javio Mario Mandžukić i to s posebnom porukom. Ali u njegovom stilu dakako.

“Sretan sam što smo zajedno doživjeli toliko velikih trenutaka s Hrvatskom – bilo mi je zadovoljstvo dijeliti s tobom teren i svlačionicu, pobjede i poraze, suze i smijeh. Ivan Rakitić, možeš biti ponosan na sve što si ostvario s Hrvatskom… A sada možemo konačno jednom skupa u miru pogledati utakmicu reprezentacije. Iako, znaj, lakše je igrati nego gledati”, zaključio je Mandžukić i uz objavu ostavio emotikon nazdravljanja pivom.

Objava je, inače, pravi hit na Instagramu. Lajkalo ju je više od 30 tisuća ljudi, a komentari podrške i dalje se redaju.

 

Učitaj još novosti