12. 09. 2020 - 15:20
VILLANSI DOVODE VELIKO POJAČANJE Stiže jedan od najzaslužnijih...
907
Shares
VILLANSI DOVODE VELIKO POJAČANJE Stiže jedan od najzaslužnijih Topnika za plasman u Evropu!

EMILIANO MARTINEZ

VILLANSI DOVODE VELIKO POJAČANJE Stiže jedan od najzaslužnijih Topnika za plasman u Evropu!

12. 09. 2020 - 15:20
0
Shares

Emiliano Martinez bio je odličan u utakmici Community Shielda kad je Arsenal svladao Liverpool nakon raspucavanja jedanaesteraca i uzeo trofej. Također, iskoristio je odsutnost Bernda Lena radi ozljede i pomogao klubu da dođe i do FA kupa.

Ipak, Mikel Arteta je odlučio da će prvi vratar biti Leno te prema najnovijim informacijama, Argentinac će postati novi igrač Aston Ville. Prema The Independentu, visina odštete je 15 do 20 milijuna funti, no podložna je modifikacijama.  

Kako je dojavljeno, Martinez je htio garanciju minuta i navodno je odbio ponudu za obnavljanje ugovora od strane Topnika. Očito je Argentincu najviše stalo do toga da redovito brani, a informacije odaju kako ima dogovor s Villom za 60 tisuća funti tjedno.

Leno je bio u sastavu Njemačke protiv Švicarske u Ligi nacija, a očekuje se i da će početi za Arsenal protiv Fulhama u subotu. Martinez je kao mladi golman došao u Arsenal 2010. i bio veoma strpljiv da dobije priliku s obzirom da je išao na čak šest posudbi.

Do početka zadnje sezone skupio je svega 14 nastupa za Topnike da bi tijekom nje nastupio 23 puta te samim time osjetio da može i treba dobiti priliku. Ako ne na Emiratesu, onda negdje drugdje.

Učitaj još novosti