12. 09. 2020 - 14:50
HRVATI STRAHUJU PRED SP Luka Stepančić operisan, slijedi duža...
907
Shares
HRVATI STRAHUJU PRED SP Luka Stepančić operisan, slijedi duža pauza

SJAJNI IGRAČ PICK SZEGEDA

HRVATI STRAHUJU PRED SP Luka Stepančić operisan, slijedi duža pauza

12. 09. 2020 - 14:50
0
Shares

Prava sezona još nije ni počela, a neki igrači već su završili na listi ozlijeđenih za duže vrijeme. Tako je hrvatski rukometni reprezentativac i član MOL-Pick Szegeda Luka Stepančić morao operirati gležanj.

Riječ je o ozljedi koja je Luku Stepančića mučila već duže vrijeme. Tijekom korona predaha u lipnju ove godine on je imao preglede, pa i magnetsku rezonanciju, tijekom kojih se nije vidjela nikakva ozljeda. Ali kako bol nije prestajala, Luka Stepančić je u Mađarskoj početkom tjedna napravio nove pretrage koje su otkrile da mora na operaciju.

Šivanje ligamenata desne noge uspješno je obavljeno tijekom prošlog dana i Luku Stepančića sada čeka oporavak. Liječnici procjenjuju da će on trajati oko tri mjeseca, a to znači gotovo do pred sam početak priprema za Svjetsko prvenstvo u Egiptu koje počinje 13. siječnja 2021. godine.

Inače, MOL-Pick Szegedu to je druga ozljeda u posljednjih 20 dana. Nedavno su ostali bez Islanđanina Stefana Sigutmannssona, lijevog krila umjesto kojega je u posljednji trenutak doveden iskusni Slovak Martin Stranovsky, donedavni član Tatran Prešova. Na poziciji desnog vanjskog osim Luke Stepančića, trener mađarskog doprvaka Juan Carlos Pastor ima još češkog internacionalca Stanislava Kašpareka.

 

Učitaj još novosti