18. 08. 2020 - 14:59
"ZAMALO SAM POGINUO, MOTOR ME ZA DLAKU PROMAŠIO" TAKAV STRAH...
907
Shares

"ZAMALO SAM POGINUO, MOTOR ME ZA DLAKU PROMAŠIO" TAKAV STRAH nije osjetio nikada u životu, otkrio sve DETALJE

18. 08. 2020 - 14:59
0
Shares

Legendarni motociklista Valentino Rosi zahvalio je svecima zato što je ostao živ poslije stravičnog udesa Žoana Zarka i Marka Morbidelija.

Morbidelijev motor je bukvalno za centimetar promašio Rosija, Zarkov mu preletio iznad glave, a sve potpuno jezivo izgleda kada se vidi snimak sa kamere sa motocikla samog Rosija.

screenshot-15

- Jasno je šta se dogodilo. Zarko nije htio da ga Morbideli obiđe na kočenju, pa mu je zakočio "pred nosom". On je pravi ludak, ništa novo od njega - rekao je Rosi pa otkrio kako je doživio nesreću u kojoj je samo zahvlajujući pukoj sreći ostao nepovrijeđen, a reklo bi se i živ:

- Vidio sam senku iza sebe, mislio sam da je od helikoptera koji nas nadlijeće. Osjetio sam strah, moram da kažem da je svetac motociklista završio veliki posao. Bilo je previše opasno. Sigurno najrizčnija situaicja u kojoj sam se našao u karijeri. Za dlaku me nije ubio Morbidelijev motor, čak je i Zarkov proletio iznad mene.

Legendarni Doktor Rosi zatražio je i da Žoan Zarko bude nemilosrdno i žestoko kažnjen.

- U redu je biti agresivan, ali nikako ne smijete izgubiti poštovanje protivnika. Naš sport je mnogo opasan, a Zarko nije nov u poslu. Morbideli nije mogao ništa da učini, zabio se u Zarkov motocikl jer je zakočio tačno ispred njega.

Sport.ba/Kurir

Učitaj još novosti