27. 05. 2020 - 23:52
DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE Miralem Pjanić objavio misterioznu...
907
Shares
DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE Miralem Pjanić objavio misterioznu fotografiju, svi pričaju o ovome (FOTO)

INSTAGRAM

DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE Miralem Pjanić objavio misterioznu fotografiju, svi pričaju o ovome (FOTO)

27. 05. 2020 - 23:52
0
Shares

Miralem Pjanić, vezni fudbaler Juventusa i reprezentativac Bosne i Hercegovine prema medijskim navodima rekao je Leonardu, sportskom direktoru PSG-a da je jedini klub u koji može preći ovog ljeta Barcelona.

Takvu informaciju prenio je nedavno "El Mundo Deportivo". Ističe se da je Pjanić jasno dao do znanja sportskom direktoru PSG-a da nije zainteresovan za povratak u Francusku, gdje je i počeo profesionalnu karijeru.

Francuski mediji, pak, donose informaciju kako će 30-godišnji bh. reprezentativac sigurno ovog ljeta promijeniti sredinu, a da su dva najozbiljnija kandidata PSG i španski prvak. Prema takvim navodima Chelsea, koji se spominjao prošle sedmice, potpuno je ispao iz trke za dovođenje sjajnog veznjaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Future Depends On What You Do Today . Happy To Be Back On The Pitch ????〽️

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic) on

Nekadašnji sportski i generalni direktor Milana Ariedo Braida, koji već pet godina radi kao savjetnik za transfere u Barceloni, za "Mundo Deportivo" komentarisao je eventaulni transfer Miralema Pjanića iz Juventusa u slavni katalonski klub.

- Pjanić je veznjak sličan Xaviju i Inijesti, nije na njihovom nivou, ali ima savršen dodir s loptom i mnogo je inteligentan kao igrač. Uklopio bi se u ekipu. Ima sjajnu tehniku i mnogo vrlina, analizira Braida.

Pjanić je karijeru počeo u francuskom Mecu iz kojeg je 2008. godine stigao u Olimpik Lion. Nakon tri sjajne sezone prelazi u Romu, a potom u Juventus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Work Hard , Dream Big #finoallafine⚪️⚫️

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic) on

Za "staru damu" je odigrao 167 takmičarskih utakmica i postigao 22 gola. Osvojio je tri naslova šampiona Italije, dva Kupa i jedan Superkup. U dresu reprezentacije BiH nastupio je 92 puta i postigao 15 golova.

A u međuvremenu bh. reprezentativac odlučio je započeti odbrojavanje putem svog instagram profila, uz objašnjenje da će uskoro objaviti šta tačno čeka. Mnogi su odmah pomislili da je to zapravo potpis za slavnu Barcelonu, jer pojedini mediji tvrde da je to zapravo pitanje trenutka.

4

Međutim, ima i onih koji su uvjernei da Mali princ zapravo odbrojava vrijeme do objave nove epizode svoje omiljene serije. Šta je zapravo u pitanju saznat ćemo sigurno uskoro...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti