21. 05. 2020 - 09:29
PROCURILE FOTOGRAFIJE FEDEREROVOG STANA: Uložio vrtoglavu...
907
Shares
PROCURILE FOTOGRAFIJE FEDEREROVOG STANA: Uložio vrtoglavu cifru,  A OVAJ DIO KUĆE SVI KOMENTARIŠU!

PROCURILE FOTOGRAFIJE FEDEREROVOG STANA: Uložio vrtoglavu cifru, A OVAJ DIO KUĆE SVI KOMENTARIŠU!

21. 05. 2020 - 09:29
0
Shares

Rodžer Federer, švajcarski teniser i jedan od najvećih sportista svih vremena tokom karijere je zaradio oko 450 mliona eura, a dio tog novca investirao je u luksuznu vilu u mjestu Voler, u švajcarskom kantonu Šviz.,

screenshot-10

U objekat koji se nalazi nadomak ciriškog jezera Federer se sa suprugom Mirkom i njihovo četvoro djece uselio 2014, a sama kuća prepoznatljiva je zbog svoje kaskadne konstrukcije, ima tri prostorne cjeline, a zanimljivo je da su prve komšije najtrofejnijem grend slem šampionu njegovi roditelji.

Dom trenutno četvrtog tenisera svijeta dominira krajem u kom se nalazi, prije svega zbog ogromne staklene površine, umjesto klasičnih zidova, tako da se iz kuće, u kom god pravcu da se okrenete, vidi nestvaran prizor ciriškog jezera. Kuća posjeduje i bazen na kom Švajcarac provodi puno vremena i koji ga "podmlađuje" i regeneriše da još uvijek igra kao u najboljim danima i prkosi najboljem na svijetu Novaku Đokoviću, a procjenjena vrijednost objekta je 7.3 miliona eura.

Kanton u kojem se nalazi ova prelijepa kuća smatra se za poreski raj, koji je kao takav primamljiv onima s dubokim džepom među kojima su i vozači formule 1 Kimi Raikonen i Felipe Masa.

Sport.ba/Blic

 

Učitaj još novosti