18. 05. 2020 - 20:07
ZAVRŠENA JE OBUKCIJA 4 MJESECA POSLIJE SMRTI BRAJANTA, A SAD...
907
Shares
ZAVRŠENA JE OBUKCIJA 4 MJESECA POSLIJE SMRTI BRAJANTA, A SAD SE OGLASILA NJEGOVA UDOVICA: Evo šta je napisala, NEOČEKIVANO!

NBA

ZAVRŠENA JE OBUKCIJA 4 MJESECA POSLIJE SMRTI BRAJANTA, A SAD SE OGLASILA NJEGOVA UDOVICA: Evo šta je napisala, NEOČEKIVANO!

18. 05. 2020 - 20:07
0
Shares

Vanessa Bryant još jednu objavu na Instagram profilu posvetila je svom tragično preminulom suprugu, Kobeu Bryantu. Podijelila je fotografije Kobeove knjige Epoca: The Tree of Ecrof, a otkrila je šta je napisao u posveti.

"Uvijek učite on najboljih. Moj Boo-Boo, moj Sanjar...", napisala je Vanessa ispod objave. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always learning from the best. ❤️My Boo-Boo, my Dreamer.... ????

A post shared by Vanessa Bryant ???? (@vanessabryant) on

Kobe Bryant u svemu je kao igrač bio gotovo savršena kopija Michaela Jordana, a sad ESPN javlja da bi, poput svog slavnog prethodnika, i on mogao dobiti svoj dokumentarac.

Posljednji ples, dokumentarac o posljednjoj šampionskoj sezoni Michaela Jordana i Chicago Bullsa, glavna je tema sportskog svijeta ovih dana, u čemu pomaže činjenica da drugih velikih tema baš i nema.

kobeJordana i Bullse u toj sezoni 1997./1998. kamere su pratile posvuda, bio im je omogućen pristup bez presedana, a te su snimke korištene u aktualnom dokumentarcu. Identična situacija bila je i u Lakersima u posljednjoj sezoni Kobea Bryanta, kojeg je pratila njegova osobna filmska ekipa.

ESPN piše da je pokojni Kobe krajem prošle godine vidio editirane materijale i dao ekipi povratne informacije što dalje s njima. Šest kamera ga je pratilo samo na posljednjoj utakmici karijere protiv Utah Jazza, na kojoj je zabio 60 poena.

Kamere su imale neograničen pristup, u domaćim i gostujućim svlačionicama, na treninzima, pa čak i u klupskom avionu.

"Nikad nitko nije imao takav pristup, dopustili smo da snimaju sve što bi NBA liga dopustila, a ponekad bismo okrenuli glavu i dopustili im još i više", rekao je John Black iz odnosa s javnošću LA Lakersa.

Kobe Bryant je u siječnju s kćeri Giannom i još sedmero ljudi pog,inuo u padu helikoptera, a to ne mijenja planove o dokumentarcu, ali zasad nije jasno tko će odobriti materijale koji će u njemu biti korišteni.

Najveća razlika između sezone o kojoj govori Posljednji ples i Kobejeve završne sezone je u tome što su Bullsi osvojili treći uzastopni naslov prvaka, a Lakersi su imali najlošiju sezonu u povijesti pobijedivši samo 17 od 82 utakmice.

Učitaj još novosti