15. 05. 2020 - 17:35
MIKE TYSON SE VRATIO BOKSU, A EVO ŠTA MU JE PORUČIO MCGREGOR...
907
Shares
MIKE TYSON SE VRATIO BOKSU, A EVO ŠTA MU JE PORUČIO MCGREGOR Sprema se nešto veliko

MIKE TYSON SE VRATIO BOKSU, A EVO ŠTA MU JE PORUČIO MCGREGOR Sprema se nešto veliko

15. 05. 2020 - 17:35
0
Shares

Tyson  posljednjih je tjedana ponovno velika sportska priča nakon što je u 54. godini objavio povratak boksu, barem u humanitarne svrhe.

U jednom od medijskih istupa Tyson je prokomentirao okršaj UFC-ove zvijezde Conora McGregora protiv Floyda Mayweathera na ljeto 2018. i rekao da to nije bio samo spektakl nego je Irac pokazao pravo boksačko umijeće, nanio neke ozbiljne udarce i izdržao skoro punih deset rundi protiv neporaženog šampiona prije nego što je Money pobijedio tehničkim nokautom.

screenshot-5

McGregoru su riječi legende dale krila pa mu je odgovorio na Twitteru, najavio revanš protiv Mayweathera i dodao da se "kune životom" da će ga idući put pobijediti.

"Hvala ti, Mike, i znaj da ću u neizbježnom revanšu, uz znanje koje sad imam o Floydovu stilu i tutorstvo mojeg starog školskog boksačkog trenera, složiti tu slagalicu i pobijediti Floyda. Kunem se životom. Sjajno je vidjeti da si se vratio, Iron Mike", napisao mu je Conor.

Mnoge boksačke zvijezde, poput Oscara De La Hoye i Paula Malignaggija, nazvale su Conorovu borbu s Mayweatherom običnom prevarom te ga izazvale na meč.

McGregor se u međuvremenu priprema za povratak UFC-u, a iako još nema službenog protivnika, očekuje se da će u oktogon ponovno u srpnju. Posljednju borbu imao je u siječnju kad je tehničkim nokautom svladao Donalda Cerronea, a to mu je bio prvi okršaj nakon poraza u borbi za UFC-ov naslov u lakoj kategoriji koju je izgubio od Khabiba Nurmagomedova.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti