03. 04. 2020 - 18:06
OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Khabib poludio JER JE OTKAZANA NAJVEĆA...
907
Shares
OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Khabib poludio JER JE OTKAZANA NAJVEĆA BORBA UFC -a! Poslao poruku Whiteu, NJEGOVE RIJEČI LEDE KRV U ŽILAMA

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Khabib poludio JER JE OTKAZANA NAJVEĆA BORBA UFC -a! Poslao poruku Whiteu, NJEGOVE RIJEČI LEDE KRV U ŽILAMA

03. 04. 2020 - 18:06
0
Shares

 

KHABIB NURMAGOMEDOV prije nekoliko dana objavio je kako se neće boriti protiv Tonyja Fergusona na UFC-u 249 te istaknuo kako UFC već traži njegovu zamjenu.

Ipak, danas je razgovarao s Brettom Okamotom, novinarom ESPN-a i izjavio da se želi boriti, ali čeka da mu Dana White kaže gdje će borba biti održana. 

Borba za titulu prvaka UFC-a u lakoj kategoriji trebala je biti održana u Brooklynu 18. travnja, ali sada je jasno da to neće biti slučaj. Kao opcija za domaćinstvo UFC-a 249 razmatraju se Ujedinjeni Arapski Emirati.

ferguson-khabib

"Ako mi odmah UFC da lokaciju borbe i ako mogu izaći iz Rusije i ući u državu u kojoj će borba biti održana, nebitno je li to SAD ili Abu Dhabi, borit ću se sigurno. Sve što tražim je lokacija. Svakog dana šaljem poruke Dani Whiteu i pitam ga da mi pošalje lokaciju borbe. Ovo nije moja greška. Toliko je mnogo pitanja, a ja nemam odgovore", rekao je Khabib koji je istaknuo da on najviše gubi ako ne dođe do borbe:

 

"Razumijem da su ljudi ljutiti jer je ovo borba iz snova za navijače. Ovo je i moja borba iz snova. Ja gubim mnogo novca, gubim mnogo toga. Nitko ne gubi u ovoj situaciji kao ja. Ja se želim boriti, zato sam i prihvatio ovu ponudu. Ovo je teška borba, borba za moje naslijeđe. Ovo je najveća borba trenutno u UFC-u. Naravno, mogao sam izabrati borbu s nekom kukavicom, ali izabrao sam tešku borbu", zaključio je Nurmagomedov.

 


Izvor: index.hr

Učitaj još novosti