31. 03. 2020 - 15:31
STARLETE KOJE SU UPROPASTILE SLAVNE SPORTISTE: Zavele ih,...
907
Shares
STARLETE KOJE SU UPROPASTILE SLAVNE SPORTISTE: Zavele ih, ucjenile snimcima i odvele na samo DNO PAKLA!

OD ELIZABET RUIZ DO VANDE

STARLETE KOJE SU UPROPASTILE SLAVNE SPORTISTE: Zavele ih, ucjenile snimcima i odvele na samo DNO PAKLA!

31. 03. 2020 - 15:31
0
Shares

Mnogim mladim i uspješnim sportistima atraktivne starlete su napravile pakao od života.

Bogati, zgodni, uspješni, popularni... Sportisti su oduvek bili "lijepak" za starlete. Mnogi od njih su naišli na one pogrešne, pa su skupo plaćali svoje ljubavne avanture. Nekima su uništene karijere, ucjenjivani su, iskorišteni i ostavljeni slomljenog srca.

NFL igrač Von Miler, velika zvezda Denver Bronkosa, postao je meta ucjene bivše ljubavnice Elizabet Ruiz.

Kako bi se osvetila slavnom američkom sportisti jer je ostavljena, Elizabet je počela da ga ucenjuje kako ne bi objavila snimak njihovog odnosa. Tražila je čak 2,5 miliona dolara.

Iako je strahovao da će ostati bez sponzorskih ugovora, Miler je odlučio da ne plati ucjenu, a sud je kasnije zabranio kopiranje i javnu distribuciju videa, piše Kurir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Woke up like this ...skin routine on point ! I hope you are all having a great day ????

A post shared by Ely (@elizabethruizxo) on

Jedna od najpoznatijih glumica filmova za odrasle Lisa En tvrdi da je spavala s više od stotinu NBA košarkaša, ali nikada nije otkrivala njihov identitet.

Otkrila je da je čak 25 posto slavnih NBA igrača meta ucjena.

Naime, djevojke ih odvedu u krevet, a samo nekoliko dana nakon odnosa s njima zovu ih i ucjenjuju. Cilj tih "dama" jeste da tokom večeri dođu do dokaza o njihovom odnosu, koji kasnije iskoriste.

Kada igrač poslije odnosa ode da se istušira ili nešto slično, one odmah ukradu nešto njegovo, čime ga kasnije ucjenjuju i uzimaju milione.

Košarkaše s kojima spavaju ne biraju slučajno, već je sve dobro isplanirano. Prvo se raspitaju da li su u braku ili vezi. Ako nisu, onda im nisu ni zanimljivi.

Roksan Džefers je još jedna glumica filmova za odrasle koja je zagorčala život sportisti. Fudbaler Mančester junajteda Maruan Felaini se ozbiljno zaljubio u ovu atraktivnu djevojku. Ona ga je maksimalno iskorištavala a na kraju ga i prevarila sa saigračem. Belgijski fudbaler je ostao slomljenog srca.

Engleski fudbaler Luk Foster bio je u ozbiljnoj vezi s manekenkom Beki Nikolson. Šest godina su bili zajedno, imali dijete, planirali vjenčnje... Onda je uslijedio veliki šok.

"Beki je željela sve. Veliku kuću, skupu garderobu, VIP status, neograničenu količinu novca... Bez najave je napustila mene i dijete i otišla s drugim fudbalerom - Džejmijem Vardijem", rekao je jednom prilikom Foster.

U roku od mjesec dana je zatrudnjela s Vardijem i ostavila svog bivšeg vjerenika u teškom stanju. Sada je i zvanično gospođa Vardi.


Mladi fudbaler Real Madrida Teo Ernandez doživio je ljetos veliku neprijatnost kada ga je ruska starleta Luisa Kremleva optužila za napad, koji se navodno desio na zadnjem sjedištu njegovog automobila.

Rusinja je pokušala da iznudi novac, ali on je bio istrajan u namjeri da dokaže nevinost. Na kraju su njene optužbe u potpunosti odbačene, ali mladom igraču je ostala mrlja u karijeri.

Vanda Nera je uspjela da rasturi prijateljstvo dva poznata fudbalera - Maksija Lopeza i Maura Ikardija.

Bila je u braku s Lopezom, ali to nije spriječilo zgodnu plavušu da zavede njegovog najboljeg prijatelja Ikardija. Vanda je počela da šalje poruke Ikardiju, a onda ga je pozvala da pođe na krstarenje s Maksijem i njom. Nesretni Lopez nije ni slutio šta će se dogoditi, prihvatio je da njegov prijatelj ide s njima.

wanda

Foto: Instagram

"Dok sam bio sam u drugom dijelu broda, Vanda se iznenada pojavila i sjela pored mene na krevet bez ikakvog srama. Tačno u tom trenutku njena veza s Maksijem se završila", prepričao je Ikardi.

Lopez je tako ostao bez supruge i prijatelja.

wanda-1

 

Foto: Instagram

Učitaj još novosti