30. 03. 2020 - 15:53
SVJETSKI ŠAMPION U CENTRU SKANDALA! Dame širom svijeta DIGLE...
907
Shares
SVJETSKI ŠAMPION U CENTRU SKANDALA! Dame širom svijeta DIGLE glas, bokseru se ne piše DOBRO! /VIDEO/

SVJETSKI ŠAMPION U CENTRU SKANDALA! Dame širom svijeta DIGLE glas, bokseru se ne piše DOBRO! /VIDEO/

30. 03. 2020 - 15:53
0
Shares

Bili Džo Saunders, svjetski šampion u boksu koji se takmiči u supersrednjoj kategoriji pokrenuo je pravu buru u Velikoj Britaniji svojim komentarom da treba koristiti ženu umjesto džaka, kada vam dosadi u karantinu.

Zbog ozbiljnog problema nasilja u porodici na svim meridijanima, mnogim grupama koje se bore protiv ove pojave, Saundersov komentar nije bio nimalo zaninmljiv i osudili su ga.

nintchdbpict000401222428-e1531464687142

Video koji je kružio insternetom, na kom savjetuje nekoliko udaraca koje biste mogli da isprobate "ako vam važa žena zvoca, a vi pokušavate da budete strpljivi i hladnokrvi ali poslije šestog dana jednostavno eksplodirate".

Predložio je šta da se radi i "ako krene da vam bljuje otrov u lice", te da je "udarcem u vilicu dokrajčite".

Ovo je sve uradio iz šale i tim tonom je i objašnjavao u snimku, ali se "pozabavio" potpuno pogrešnom i previše osjetljivom tematikom. To je vrlo brzo shvatio i sam Saunders.

- Nikad ne bih dopustio nasilje u porodici, a ako bih vidio da muškarac udari ženu, smrskao bih ga u komadiće. Imam kćerku i da neki čovjek samo prstom nju takne, to bi bio kraj. Izvinjavam se ako sam uvrijedio žene, ostanite blagoslovene - napisao je Saunders.

Novi.ba/Blic

Učitaj još novosti