26. 03. 2020 - 09:57
9 DANA SE BORIO ŽIVOT: Oglasio se italijanski MMA veteran i...
907
Shares
9 DANA SE BORIO ŽIVOT: Oglasio se italijanski MMA veteran i poslao SNAŽNU PORUKU IZ BOLNICE

9 DANA SE BORIO ŽIVOT: Oglasio se italijanski MMA veteran i poslao SNAŽNU PORUKU IZ BOLNICE

26. 03. 2020 - 09:57
0
Shares

Italijanski MMA veteran Cristian Binda se nalazi na intenzivnoj njezi u bolnici Lanzo d'Intelvi u gradu Comu radi teškog stanja kao posljedice zaraze koronavirusom. Nakon devet dana intenzivnog liječenja čini se da mu se stanje napokon popravlja!

Ovaj veteran europskih promocija poput Cage Rage ili Cage Warriros, je na svom službenom Facebooku ohrabrio fanove posljednjoj porukom.

"Htio bih da se svi malo smire jer sam sada malo bolje. Ukratko: Nakon devet dana visoke temperature i kašlja, nisam više mogao disati i morao sam odustati. Primljen sam najprije u bolnicu Sv. Anna, a zatim premješten u Lanzo d. Intelvi. Dijagnosticirana mi je teška upala pluća i bio sam pozitivan na koronavirus", napisao je umirovljeni borac te je nastavio:

eto44e3woaahoy4

"Sada ću se pokušati do kraja oporaviti i vratiti jači nego ranije. Bitno je naglasiti DA OVO NIJE ŠALA! OTANITE KOD KUĆE! Proveo sam čitav dan na hitnom prijemu u Comu i tamo je gore nego u paklu. Scene su tragične! Ostanite kod kuće i ne izlazite van!."

Italija je najteže pogođena zemlja svijeta COVID-19 virusom. Jasno je da niti vrhunski sportaši nisu sigurni, a odličan primjer je upravo Binda. "Mano di Pietra" je karijeru završio s 11 pobjeda i 10 poraza, a posljednje nastupe je 2016. godine odradio u talijanskoj promociji Venator. Svi se nadamo da će se što prije u potpunosti oporaviti, prenosi "Fightside.hr".

Učitaj još novosti