25. 03. 2020 - 22:51
POTEZ ANE IVANOVIĆ ZA SVAKU POHVALU: Evo kome je donirala 35...
907
Shares
POTEZ ANE IVANOVIĆ ZA SVAKU POHVALU: Evo kome je donirala 35 respiratora

POTEZ ANE IVANOVIĆ ZA SVAKU POHVALU: Evo kome je donirala 35 respiratora

25. 03. 2020 - 22:51
0
Shares

Teniserka Ana Ivanović uz još nekoliko kompanija, učestvovala u naručivanju velikog broja aparata od kojih zavise mnogi ljudski životi.

Naime, kako saznaje Kurir.rs, Ana je dala  finansijsku podršku, ali se i „založila“ preko svojih kontakata za nabavku ovih preko potrebnih aparata.

anaivanovic

 - Nekoliko kompanija i Ivanovićeva obezbeijdili su velika novčana sredstava kojima je naručeno 35 respiratora za potrebe medicinskog sistema Srbije. Sve to urađeno je pod kapom Unicefa, čiji je Ana ambasador već godinama. Iz izvora bliskih jednoj od kompanija koje su pomogle saznali smo da je naša teniserka uradila izuzetno mnogo, što finansijski, što pomoću ličnih kontakata, kako bi naši građani dobili neophodnu opremu. Dodaćemo da je ova svetska organizacija ukupno naručila 50 respiratora za našu zemlju.

Oni su ovih dana već počeli prvi deo isporuke maski, zaštitnih odijela, vizir naočara i rukavica za zdravstvene radnike. Takođe, za početak će i 1.700 najugroženijih porodica dobiti higijenske pakete. Kasnije će taj broj biti i veći - saznaje "Kurir.rs".

Učitaj još novosti