08. 02. 2020 - 11:07
OPISAO ŠTA NOVAK RADI KADA JE FRUSTRIRAN Vilander prvo...
907
Shares
OPISAO ŠTA NOVAK RADI KADA JE FRUSTRIRAN Vilander prvo predvidio Srbinu poraz u finalu, sad otišao korak dalje

OPISAO ŠTA NOVAK RADI KADA JE FRUSTRIRAN Vilander prvo predvidio Srbinu poraz u finalu, sad otišao korak dalje

08. 02. 2020 - 11:07
0
Shares

Njegove prognoze su obično netačne, nadamo se da će sad ipak "ubosti".
Na vječitoj rang listi osvajača Grend Slem titule ispred Novaka Đokovića su jedino Rafael Nadal sa 19 i Rodžer Federer sa 20. Međutim, naš as se fizički osjeća odličnoi i može da igra još tri do pet godina na visokom nivou.

Komentator Jurosporta Mats Vilander je takođe uvjeren da će Nole prestići Federera i čak možda stići do 25 Slemova, što bi bio apsolutni rekord u obe konkurencije, jer Margaret Kort ima 24 trofeja,a Serena Vilijams 23.

novak

"Bio bih iznenađen kada Novak ne bi osvojio još dva Gren slema ove sezone. Zapravo, ne vidim nikog ko bi mogao da ga spreči da osvoji barem još četiri titule do kraja karijere. Ili više. Mislim da će imati 25 Gren slemova kada odluči da prestane da se bavi tenisom", rekao je Vilander.


Šveđanin je svoje pretpostavke bazirao na osnovu analize igre srpskog tenisera.

"Novak ima tu nevjerovatnu sposobnost da igra najbolje kada je najpotrebnije. Ujedno, zna kako da savlada rivala i kada ne igra na najvišem nivou. On nikada ne paniči, čak ni kada je umoran ili frustriran. Nevjerovatno je kako igra, bez obzira na to ko mu je rival", ocjenio je Vilander.


Podsjetimo, Vilander je pre finala Australijan opena predvidjeo da će Novak Đoković biti poražen od Dominika Tima.

Izvor: alo.rs

Učitaj još novosti