18. 01. 2020 - 11:45
Dogovor je pao: Arsenal besplatno dovodi novog Francuza,...
907
Shares
Dogovor je pao: Arsenal besplatno dovodi novog Francuza, sjajan posao Artete

KURZAWA STIŽE NA LJETO

Dogovor je pao: Arsenal besplatno dovodi novog Francuza, sjajan posao Artete

18. 01. 2020 - 11:45
0
Shares

Jučer su se pojavile informacije kako je Mikel Arteta jako zagrizao za dovođenje lijevog beka PSG-a Layvina Kurzawu, a već danas je izgleda sve dogovoreno. Naime, igraču ugovor ističe ovog ljeta i već sada može pregovarati s potencijalnim novim poslodavcima koji bi ga na ljeto mogli dovesti besplatno, ali mediji u Engleskoj prenose kako je on već odabrao momčad s Emiratesa.

Da ova informacija dobije još snažnije uporište, spomenimo i kako je jutros France Football objavio da Kurzawa na kraju sezone ide u Arsenal kao slobodan igrač, te da će s Topnicima potpisati saradnju na pet godina.

kurzawa

Ovaj 27-godišnji lijevi bek u PSG je stigao prije pet godina iz Monaca za 25 miliona eura, ali u vremenu provedenom u francuskoj metropoli nije uspio uhvatiti kontinuitet igara i forme kakva ga je pratila dok je igrao za Monaco. 

U dosadašnjem dijelu sezone odigrao je 11 utakmica u domaćem prvenstvu, što je svakako premalo za igrača njegovog kalibra. Uostalom, sam Kurzawa nije skrivao da je nezadovoljan statusom u momčadi, stoga je jasno da neće produžiti ugovor i da Parižani na njemu neće ništa zaraditi. 

Za reprezentaciju Francuske odigrao je 13 utakmica, zabio je jedan gol, a posljednja dva nastupa upisao je u martu prošle godine. 

Učitaj još novosti