19. 11. 2019 - 12:06
SPREMA SE SVADBA GODINE Najveći bh. zavodnik odlijepio za...
907
Shares
SPREMA SE SVADBA GODINE Najveći bh. zavodnik odlijepio za Srbijankom i na Maldivima joj sprema ŠOK VJERIDBU

DAMIR DŽUMHUR ĆE OŽENITI HELENU?!

SPREMA SE SVADBA GODINE Najveći bh. zavodnik odlijepio za Srbijankom i na Maldivima joj sprema ŠOK VJERIDBU

19. 11. 2019 - 12:06
0
Shares

Najveća estradna zavodnica Helena Topalović (22) udaje se za najboljeg bh. tenisera i jednog od najvećih zavodnika, Damira Džumhura)! Kćerka folkera Milana Topalovića Topalka i najbolji bh. teniser u vezi su pet meseci, a trenutno uživaju na Maldivima. Kako za Informer otkriva Damirov drug, sportista planira da na tom ostrvu zaprosi atraktivnu starletu.

dzumhur

"Damir je smuvao Helenu u junu, ali je to krio od nas jer je tada bio u vezi sa blogerkom Zoranom Jovanović! On je zapravo prevario Zoranu sa Helenom i bio je ubeden da je to veza na veče. Međutim, nastavili su da se viđaju i tek krajem leta mi je priznao da je odlepio za Helenom. Tada je i raskinuo sa Zoranom", priča izvor. Oni su nastavili da se viđaju tajno čak i kada je teniser bio slobodan.

22

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

"Helena je priznala Damiru da je i ona u početku mislila da će to biti samo letnja avantura. Zato ga je zamolila da o tome ne pričaju javno dok ne budu sto posto sigurni u ljubav. Ona i ne sluti da se Damir toliko zaljubio da je na Maldive poneo prsten, kojim planira da je zaprosi! Rekao mi je da mu se smučilo da menja devojke i da je definitivno rešio da se skrasi. Ponovio mi je da ga je Helena privukla kao nijedna do sada, da mu njom nikad nije sa dosadno i da je siguran da je ona žena njegovog života. Ubeđen je da će mu reći ,,da", završava sagovornik.

Da teniser i starleta imaju ista interesovanja, pokazuju na Instagramu. Oni uživaju da putuju, pa su tokom pet mjeseci veze zajedno bili u Italiji, Turskoj i sada na Maldivima. Dijele i strast prema ekstremnim sportovima, pa su se oboje pohvalili kako skijaju na vodi, a Helena je pored snimka napisala: "Rodila me majka za sve".

23

FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Damir i Helena nisu odgovarali na pozive, ali javio se Topalko. - Ne pričam ni o svom privatnom životu, a kamoli o ćerkinom - kratko je rekao Helenin otac.

24

FOTO: DRAGAN KADIĆ

(Sport.ba/Informer/Foto Printscreen/Instagram/Dragan Kadić)

Učitaj još novosti