15. 11. 2019 - 15:54
KAKAV POTEZ GENGSTERA Fan se kladio na njega i izgubio, a onda...
907
Shares
KAKAV POTEZ GENGSTERA Fan se kladio na njega i izgubio, a onda ga je borac našao i uradio velikodušnu stvar

NATE DIAZ

KAKAV POTEZ GENGSTERA Fan se kladio na njega i izgubio, a onda ga je borac našao i uradio velikodušnu stvar

Sport.ba
15. 11. 2019 - 15:54
0
Shares

Nate Diaz priskočio je u pomoć jednom fanu koji je vjerovao u UFC zvijezdu i uložio svoju kiriju da će 34-godišnjak pobijediti Jorgea Masvidala na UFC 244 eventu.

Dva borca suočila su se 2. novembra u MSG-u za BMF pojas, a Masvidal je pobijedio zahvaljujući kontroverznoj sudijskoj odluci da se prekine borba zbog posjekotina na licu Diaza.

Jedan fan odgovorio je Diazu na fotografiju i napisao mu da je uložio sav svoj novac, da bi mu ovaj odgovorio: "Nemoj se brinuti. Sačuvat ću ti gu*icu".

Onda je korisnik pod nazivom "unknownkillers213" objavio sopstvenu poruku potvrdivši da je Diaz ispunio obećanje.

"Najnovije informacije za sve koji pitaju. Da, Nate mi je zaista pomogao. Nate je pravi OG BMF. Poslao mi je više novca nego što sam izgubio na opkladu i iskoristit ću ga da kupim nešto iz njegove CBD kompanije 'Game Up'. Nate je zaista kul lik. Kada sam mu to napisao, nisam uopće ni razmišljao. Nisam mislio ni da će vidjeti. Čak sam mu rekao da nisam zaista spavao u autu, to je bila više šala. Ali je sjajan način na koji je odgovorio i činjenica da mi je refundirao novac i dao još dodatno. To pokazuje da je on čovjek iz naroda", napisao je fan.

pokit-cb12d7f933e7d102c52231bf62b8a678

Učitaj još novosti