07. 11. 2019 - 09:09
OGLASIO SE POCHETTINO NAKON POBJEDE NA MARAKANI: "Uživao sam..."
907
Shares
OGLASIO SE POCHETTINO NAKON POBJEDE NA MARAKANI:

OGLASIO SE POCHETTINO NAKON POBJEDE NA MARAKANI: "Uživao sam..."

07. 11. 2019 - 09:09
0
Shares

Menadžer Totenhem Maurisio Poketino rekao je da je veoma sretan što je njegova ekipa pobijedila na teškom gostovanju protiv Crvene zvezde sa 4:0. Argentisnki stručnjak istakao je da je uživao u sjajnoj atmosferi u Beogradu, ali da su važniji od svega bodovi koji Pjevce ostavljaju u trci za plasman u osminu finala Lige šampiona.

- Bila nam je potrebna ovakva utakmica. Važna utakmica, važna tri boda za nas. Veoma sam sretan što smo pobijedili na ovako teškom gostovanju. Zvezda je talentovana ekipa, takmičarska, veoma dobra, znali smo da će biti teško. Ovo je samo mali korak za nas - rekao je Poketino novinarima poslije utakmice u Beogradu.

Totenhem je sa 4:0 pobjedio Crvenu zvezdu u drugom kolu Grupe B Lige šampiona.

- Uživao sam u utakmici ovdje, atmosfera je bila odlična, a navijači fantastični. Održali su veoma dobru sliku o klubu, kao i klub, brinuli su fantastično o nama. Drago mi je što smo imali priliku da igramo ovdje. Zašto se u budućnosti ne bismo sreli ponovo? - kazao je Poketino.

Pobjedu Totenhema ocijenio je veoma važnom i potpuno zasluženom.

- Bili smo dobri. Sretan sam kako je ekipa igrala, mnogo smo pričali o tome da je ovo veoma teško mjesto za gostovanje, ovdje je Liverpulu bilo veoma teško prošle godine, izgubio je - kazao je Poketino.

Učitaj još novosti