06. 11. 2019 - 09:23
ADEMOVA BIVŠA PRIZNALA SVE: Evo kako je zavela napadača Reala,...
907
Shares
ADEMOVA BIVŠA PRIZNALA SVE: Evo kako je zavela napadača Reala, ovako se pravda što mu je UNIŠTILA BRAK…

SOFIJA GOVORILA ZA BLIC

ADEMOVA BIVŠA PRIZNALA SVE: Evo kako je zavela napadača Reala, ovako se pravda što mu je UNIŠTILA BRAK…

Sport.ba
06. 11. 2019 - 09:23
0
Shares

Manekenka Sofija Milošević već dva mjeseca uživa u ljubavnoj vezi s igračem Reala Lukom Jovićem.

Nakon što se vratila iz Madrida, u razgovoru za “Blic” ona prvi put priča o novoj ljubavi i poručuje da je priče iz gradskih kuloara ne dotiču.

sofijamilosevic

- Pominjano je rasturanje njegovog braka, a istina je da Luka nikada nije bio oženjen. Potom je bila priča da sam rasturila njegov života sa devojkom sa kojom ima dete, a stvari stoje tako da je on raskinuo ljubavnu vezu sa tom devojkom pre tri godine. Onda su na red usledili skupi pokloni koje sam navodno dobila od njega... Istina je jedino da smo u vezi, te da želimo da koliko je moguće sačuvamo našu privatnost. Srećni smo, što je najvažnije kada ste u nekoj ljubavnoj vezi. Naša priča počela je spontano i nakon nekoliko nedelja dopisivanja uplovili smo u priču u kojoj se oboje slažemo izvanredno - kaže Sofija.

sofija-milosevic-insta-900x500

- Na ljubavnom polju javnost poslednjih dana zna mnogo bolje nego ja, te o našoj ljubavi mnogi spekulišu i nagađaju. A nemaju razloga, veza nije u krizi, niti je toliko turbulentna kako je neki predstavljaju, ističe Sofija, inače bivša djevojka nogometaša Adema Ljajića.

Učitaj još novosti