21. 10. 2019 - 15:07
SRBIJA DRHTI ZBOG NJEGA Najbolji strijelac srpske lige bio sa...
907
Shares
SRBIJA DRHTI ZBOG NJEGA Najbolji strijelac srpske lige bio sa pjevačicom i starletom, a prijeti mu 12 godina robije

STEFAN MIHAJLOVIĆ

SRBIJA DRHTI ZBOG NJEGA Najbolji strijelac srpske lige bio sa pjevačicom i starletom, a prijeti mu 12 godina robije

Kurir.rs
21. 10. 2019 - 15:07
0
Shares

Sa dva gola na meču protiv Napretka gdje je njegov Radnički slavio sa ubjedljivih 4:1, Stefan Mihajlović se osamio na vrhu liste strijelaca najkvalitetnije fudbalske lige Srbije. 

Sin legendarnog Radmila Mihajlovića, sada napadač Radničkog iz Niša Stefan Mihajlović, poznat je javnosti po brojnim skandalima.

Stefanovu dosadašnju fudbalsku karijeru nisu proslavili golovi i sjajne partije na fudbalskom terenu, već burne veze sa poznatim manekenkama, pjevačicama, starletama, kao i incidenti zbog kojih ima ozbiljnih problema sa zakonom.

Javnost je bila u šoku kada se pojavila informacija da je bivši golgeter Crvene zvezde 2015. godine bio u paralelnoj vezi sa poznatom pevačicom Katarinom Živković i popularnom starletom Sorajom Vučelič. Tri mjeseca su starleta i pjevačica dijelile momka.

Iste godine problematični fudbaler je izazvao saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom. Sa skupocjenim tatinim Porscheom proletio je kroz crveno svijetlo i zakucao se u Fiat Punta. Stravična nesreća se dogodila u blizini Marakane, kada se Mihajlović, krećući se Bulevarom oslobođenja, zakucao u Radoičićev "Punto" koji je ušao u raskrsnicu iz Ulice Veljka Lukića Kurjaka. Nakon sudara, Mihajlovićev džip se zakucao u drvo, a on je pobjegao sa mjesta nesreće. Nesrećni Radoičić je nakon nekoliko dana borbe za život preminuo u bolnici zbog teških povreda koje je zadobio, a Mihajlović se od pokretanja istrage branio tvrdnjama da nije prošao na crveno svijetlo na semaforu.

mihajlovic-stefan

Nedavno se pojavila vijest da je suđenje fudbaleru krenulo iz početka u Višem sudu u Beogradu.

Optuženi Mihajlović se u aprilu ponovo izjašnjavao o krivici i iznosio odbranu. On je kazao da ostaje pri svemu što je rekao ranije, tvrdeći da za nesreću nije kriv.

U junu 2016. godine Stefan je u svojoj vili na Senjaku isjekao Soraju Vučelić nožem po stomaku i vratu. Soraja je sa društvom došla u njegovu kuću, do sukoba je došlo kada ga je obavijestila da želi da krene kući.

Međutim, ispostavilo se da je Mihajlović slučajno Soraju posjekao nožem i istrage nije ni bilo. Čak je i starleta potvrdila da nikakve namjere nije bilo.

"Dobro sam, sve je u redu. Ne želim da se ova priča nastavlja, jer su svi naslovi prenapumpani. Samo želim da prestane da se piše o ovome", rekla je Vučelićeva tada.

Inače, pominjalo se da su njih dvoje u vezi, s tim da su te noći uveliko bili bivši.

(Kurir.rs)

Učitaj još novosti