20. 09. 2019 - 23:45
UŽIVAT ĆEMO Sve govori da se sprema velika borba Hamiltona i...
907
Shares
UŽIVAT ĆEMO Sve govori da se sprema velika borba Hamiltona i Verstappena na ulicama Singapura

POSLASTICA U NEDJELJU

UŽIVAT ĆEMO Sve govori da se sprema velika borba Hamiltona i Verstappena na ulicama Singapura

Sport.ba
20. 09. 2019 - 23:45
0
Shares

Lewis Hamilton i Max Verstappen ostvarili su daleko najbrža vremena krugova tijekom petka uoči Velike nagrade Singapura koja se vozi u nedjelju.

Nakon dvije pobjede u nizu Ferrarija i Charlesa Leclerca, ovog vikenda čini se da će vozači Mercedesa i Red Bulla ponovo doći na svoje.

leclerc

Naime, već prvi slobodni treninzi pokazali su da će Lewis Hamilton i Max Verstappen biti u međusobnoj borbi za pobjedu, a ostalima preostaje pokušati im se priključiti.

Na noćnom treningu koji se vozio u uvjetima kakvi će vladati na subotnjim kvalifikacijama i nedjeljenoj utrci, Lewis Hamilton odvezao je krug 1:38.773, nešto manje od dvije desetinke brže od mladog Holanđanina za volanom Red Bulla.

hamilton

Sebastian Vettel na trećem mjestu zaostao je čak osam desetinki, dok su Bottas, Leclerc i Albon zaostali više od sekundu.

Među prvih deset još su bila dva McLarena Sainza i Norrisa, Nico Hülkenberg u Renaultu i Pierre Gasly u Toro Rossu.

sainz

Slobodni treninzi ne daju uvijek pravu sliku onog što će se događati kada više ne bude kalkulacije, ali zasad sve prolazi prema najavama i očekivanjima, a u nedjelju bismo mogli gledati veliki obračun predvodnika dvije generacije za pobjedu, Hamiltona i Verstappena...

Učitaj još novosti