19. 09. 2019 - 15:49
UFC BORAC DOBACIVAO MIOČIĆEVOJ ŽENI, A OVAJ OTKRIO ŠTA ĆE MU...
907
Shares
UFC BORAC DOBACIVAO MIOČIĆEVOJ ŽENI, A OVAJ OTKRIO ŠTA ĆE MU NAPRAVITI: Menadžer mu od straha ne želi sve ni reći

UFC BORAC DOBACIVAO MIOČIĆEVOJ ŽENI, A OVAJ OTKRIO ŠTA ĆE MU NAPRAVITI: Menadžer mu od straha ne želi sve ni reći

19. 09. 2019 - 15:49
0
Shares

Miočić, bar tako tvrdi, ne želi ozlijediti Covingtona, bar ne izvan oktogona, no još uvijek ne zna što je tačno dobacio gospođi Miočić

Najbolji UFC teškaš današnjice, a po mnogima i najbolji teškaš svih vremena Stipe Miočić priznao je u intervjuu da mu je borac Colby Covington tijekom borbe protiv Daniela Cormiera provocirao i vrijeđao ženu, što ga je naljutilo.

“Taj mali me uznemirio. Dobacivao je mojoj supruzi nešto nakon što je završila borba. Trebao bih razgovarati s njim. Nemam namjeru da mu skinem glavu s ramena, ali samo bih razgovarao s njim”, rekao je Stipe za TalkRadio 77 WABC.

stipe-miocic-1

Miočić, bar tako tvrdi, ne želi ozlijediti Covingtona, bar ne izvan oktogona, no još uvijek ne zna što je točno dobacio gospođi Miočić.

“Moja žena je hodala prema kavezu i mislim da je rekao nešto njoj i mom menadžeru i on mu je rekao da ušuti. Do danas mi moj menadžer ne želi reći što je dobacivao, ali ću saznati. jako sam dobar u tome. ja sam kao FBI. Saznat ću što je rekao i porazgovarat ću s njim”, rekao je Miočić.

Učitaj još novosti