15. 09. 2019 - 12:29
KOVAČ NE MOŽE VJEROVATI KAKO JE OSTAO BEZ BODOVA: Ovo izaziva...
907
Shares
KOVAČ NE MOŽE VJEROVATI KAKO JE OSTAO BEZ BODOVA: Ovo izaziva frustraciju

KOVAČ NE MOŽE VJEROVATI KAKO JE OSTAO BEZ BODOVA: Ovo izaziva frustraciju

15. 09. 2019 - 12:29
0
Shares

U derbiju 4. kola njemačkog nogometnog prvenstva RB Leipzig i Bayern su odigrali 1:1, a pobjedom nad Bayerom Borussia se vratila na vrh tablice.

Pune 42 minute Bayern je izgledao kao iz druge priče u Leipzigu, dominirali su, preko Lewandowskog su stigli do vodstva, ali na kraju je završilo bez pobjednika.

Gosti iz Münchena poveli su već u 3. minuti nakon što je Mueller odlično proigrao Lewandowskog, a na 1:1 poravnao je Forsberg iz kaznenog udarca u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena nakon što je Hernadez prekršajem zaustavio Poulsena u svom 16-ercu.

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač ostavio je aktualnog hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića na klupi. Zaigrao je pak Boateng i to na mjestu stopera, dok je Hernandez bio desni branič. Upravo nakon jedne sumnjive situacije u kojoj je francuski reprezentativac srušen, Bayern je zastao, dosuđen je jedanaesterac, ap je nakon pregleda snimke odluka je promijenjena.

U nastavku je Bayern imao svoje šanse, ali na kraju je završilo bez pobjednika.

"Igrali smo senzacionalno u prvom poluvremenu, bila je to naš najbolji nastup ove sezone. Nismo im dopustili ni da nam zaprijete, ali nismo iskoristili tu golemu dominaciju. Sami sebi smo nakon toga sve otežali. Nismo trebali skriviti taj jedanaesterac nakon izgubljenje lopte, Leipzeg je u poluvremenu promijenio sustav igre, i tada smo u sredini trebali biti puno kompaktniji. Bila je to u nastavku otvorena utakmica. Na kraju dana, ovaj rezultata izaziva frustraciju. Imali smo puno više prilika, igrali dobro i na kraju nesretno prosuli dva boda", rekao je Kovač.

Hrvatski reprezentativni branič Tin Jedvaj odigrao je svih 90 minuta za Augsburg u 2:1 (2:0) domaćoj pobjedi protiv Eintrachta iz Frankfurta u susretu 4. kola njemačkog prvenstva.

Augsburg je do prve pobjede u sezoni stigao golovima Richtera (35) i Niederlechnera (43), a na konačnih 2:1 smanjio je Paciencia (73).

Augsburg je sada 14. s četiri boda, dva manje od osmog Eintrachta.

Borussia iz Dortmunda bodovno se poravnala s RB Leipzigom na vrhu ljestvice uvjerljivom 4:0 (1:0) domaćom pobjedom protiv Bayera iz Leverkusena. Strijelci za Borussiju bili su Paco Alcacer (28), Reus (50, 90) i Guerreiro (83).

Borussia i RB Leipzig sada imaju po devet bodova, slijede Wolfsburg s osam, pa Bayern, Borussia Moenchengladbach i Bayer sa po sedam.

Ante Čović je na klupi Herthe pretrpio i treći poraz izgubivši sa 1:2 na gostovanju kod Mainza te je sada posljednji na ljestvici s jednim bodom, koliko ima i 17. Paderborn koji u nedjelju igra protiv Schalkea 04.

Učitaj još novosti