03. 09. 2019 - 16:20
KONAČNO SMO I TO DOČEKALI - UFC SPEKTAKL U SUBOTU NAVEČER...
907
Shares
KONAČNO SMO I TO DOČEKALI - UFC SPEKTAKL U SUBOTU NAVEČER Khabib ide po ujedinjenje pojasa, rival je više nego opasan

UFC 242

KONAČNO SMO I TO DOČEKALI - UFC SPEKTAKL U SUBOTU NAVEČER Khabib ide po ujedinjenje pojasa, rival je više nego opasan

Sport.ba
03. 09. 2019 - 16:20
0
Shares

Nova TV svojim gledateljima u subotu 7. septembra donosi spektakularnu priredbu UFC 242 iz Abu Dhabija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

UFC bi ovoga puta napokon trebao dobiti i ujedinjenog prvaka kad Dustin Poirier i Khabib Nurmagomedov uđu u najpoznatiji kavez svijeta. Ispred nas je jedna od najvećih borbi godine koja će dati važan odgovor na to u kojem smjeru idu UFC i laka kategorija.

nurmagomedov-vs-poirier
Dagestanac Nurmagomedov, koji je u maju proglašen najuspješnijim sportašem Rusije, trenutno u karijeri ima savršeni omjer od 27 pobjeda i nula poraza. Ova borba označava njegov povratak u oktogon nakon suspenzije zbog tučnjave koju je započeo pored oktogona nakon borbe protiv Conora McGregora prošle godine u oktobru. Američki borac Poirier trenutno ima omjer od 25 pobjeda i pet poraza, ali sasvim će sigurno biti spreman s obzirom na to da ga čeka borba karijere.

khabib-nurmagomedov

U još jednom meču lake kategorije Edson Barboza i Paul Felder, koji su među najatraktivnijim i najboljim borcima do 70 kilograma, odradit će revanš svoje fantastične borbe iz 2015. kada je Barboza slavio jednoglasnom sudačkom odlukom. Brazilski borac Barboza ima tri poraza u posljednje četiri borbe, dok je američki borac Felder slavio u četiri od posljednjih pet borbi, s tim da mu se taj jedan poraz dogodio pri kratkom odlasku u velter.

U prijenosu iz Abu Dhabija vidjet ćemo još jednu borbu u lakoj kategoriji, između Islama Makhacheva i Davija Ramosa, kao i borbu u kojoj će rukavice ukrstiti teškaši Curtis Blaydes i Shamil Abdurakhimov, a sve skupa otvorit će još jedan meč lake divizije između Mairbeka Taisumova i Carlosa Diega Ferreire.

khabib

Glavni program UFC 242:

Khabib Nurmagomedov - Dustin Poirier

Edson Barboza -  Paul Felder

Islam Makhachev - Davi Ramos

Curtis Blaydes - Shamil Abdurakhimov

Mairbek Taisumov - Carlos Diego Ferreira

Učitaj još novosti