01. 09. 2019 - 20:45
ŠOK I SUZE NA STADIONU: Evo kako se povrijedila Ivana Španović...
907
Shares
ŠOK I SUZE NA STADIONU: Evo kako se povrijedila Ivana Španović (VIDEO)

ŠOK I SUZE NA STADIONU: Evo kako se povrijedila Ivana Španović (VIDEO)

01. 09. 2019 - 20:45
0
Shares

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović povrijedila se i najvjerovatnije će propustiti najvažnije takmičenje ove godine - Svjetsko prvenstvo u Dohi koje je na programu za mjesec dana.

Ivana je posrnula u trku, na zaletištu u šestoj seriji na mitingu u Berlinu - stradao je mišić (zadnja loža) i odmah je bilo jasno da je u pitanju ozbiljna povreda.

Led je stavljen odmah nakon što je sjela i zaplakala, tješile su je suparnice, hrabrile, pružile podršku u nimalo lakom trenutku. Znaju i one kako je kada te ovakav peh udalji od staze, od snova...

Nedugo poslije povrede, Ivanin trener Goran Obradović potvrdio je da je pred Ivanom dug period oporavka i da će gotovo sigurno propustiti svjetsko prvenstvo u Dohi.

"Ivana je povrijedila zadnju ložu desne noge kada je trčala zalet u poslednjoj seriji, i to najverovatnije znači da Ivana neće nastupati na Svjetskom prvestvu u Dohi koje se održava za mesec dana. Odmah po povratku u Srbiju ćemo obaviti sve preglede i snimanja i više saznati o ozbiljnosti povrede", rekao je Obradović.

Pogledajte i kako je došlo do povrede najbolje srpske atletičarka.

 

Učitaj još novosti