14. 08. 2019 - 08:23
HOROR NAKON HEROJSKOG ČINA Slavni nogometaši usred rata bandi!...
907
Shares
HOROR NAKON HEROJSKOG ČINA Slavni nogometaši usred rata bandi! Primaju prijetnje smrću, boje se izaći iz kuće, a jednom je pobjegla i žena!?

BURNO U LONDONU

HOROR NAKON HEROJSKOG ČINA Slavni nogometaši usred rata bandi! Primaju prijetnje smrću, boje se izaći iz kuće, a jednom je pobjegla i žena!?

Sport.ba
14. 08. 2019 - 08:23
0
Shares

Drama za Seada Kolašinca i Mesuta Özila u Londonu se nastavlja. Iako su svi slavili bh. nogometaša zbog hrabrosti, priča je dobila nastavak. I to prilično ružan nastavak. Kolašinac i Özil su se našli usred rata dviju kriminalističkih bandi! I strahuju za vlastite živote pa zbog toga već danima ne napuštaju svoje kuće.

ozil-kolasinac

Naime, londonska banda koja je napala dvojac, rival je jednoj istočnoevropskoj bandi koja također ordinira tim područjem. I ova skupina kriminalaca iz istočne Evrope je, ničim izazvana, odlučila stati u zaštitu nogometaša i spriječiti svaki sljedeći napad na njih.

Ali to nije obeshrabrilo ove prve. Pa su tako dva člana bande uhapšena u blizini Özilove kuće i u septembru ih čeka suđenje. Riječ je o Ferhatu Ercanu i Salamanu Ekinciju. Po imenima bi se dalo zaključiti da su Turci pa očito im nije Özil slučajno na tapeti.

skysports-mesut-ozil-arsenal-4530759

Kako god, Özil unatoč hapšenju ovog dvojca, ne napušta svoj posjed, a dodatni razlog su i prijetnje smrću njemu i supruzi Amine Gulse. Kolašinčeva supruga, Bella, u strahu je čak napustila Englesku i rekla da se više nikad neće vratiti!

Zbog svega ovoga, kuće oba nogometaša su pod 24-satnim nadzorom, a Özilovu vilu čuvaju čak i psi.

kolasinac-620x350

Arsenal je uslijed brige za sigurnost svojih igrača odlučio poštedjeti ih nastupa na utakmicama do daljnjeg pa su propustili prijateljski dvoboj na Emirates Cupu s Lyonom, ali i susret prvog kola novog prvenstva kod Newcastlea. Ostaje za vidjeti koliko će potrajati ovo 'ratno' stanje.

Učitaj još novosti