11. 08. 2019 - 18:10
Sarri otpisao šestoricu, evo ko odlazi iz Juventusa
907
Shares
Sarri otpisao šestoricu, evo ko odlazi iz Juventusa

PROMETNO U TORINU

Sarri otpisao šestoricu, evo ko odlazi iz Juventusa

11. 08. 2019 - 18:10
0
Shares

Juventus je u prijateljskoj utakmici poražen od Atletica s 2:1, a na konferenciji za medije trener Maurizio Sarri je dosta pričao o prijelaznom roku Bianconera.

„Ponekad se stvarno zaprepastim čitajući vaše novine. Pišete o mojim i Paraticijevim odlukama. Moramo se riješiti šestorice igrača kako bismo zadovoljili listu Lige prvaka. To nisam nigdje pročitao, a ti izbori mogu izgledati nenormalno. To me stavlja u vrlo tešku poziciju 12 dana prije kraja prijelaznog roka. To je sramotno jer riskiramo da neki igrači ne mogu nastupiti na vrlo visokom nivou“, rekao je Sarri.

Što se Dybale tiče, rekao je sljedeće:

„Dybala je sa mnom imao samo dva treninga, tako da su sva ocjenjivanja preuranjena. Jasno je da ne može biti na vrhuncu svog stanja, a to utječe i na ono što on može učiniti kao 'lažna devetka'. Kao što sam rekao prije, s Dybalom mogu razgovarati o svemu što želim, ali tržište ide u određenom smjeru i moje mišljenje se računa kao nula. Moramo smanjiti listu za šest igrača, i to je sve.“

Među tih šest igrača sigurno je Sami Khedira, prvi kandidat za odlazak. Uz njega, gotovo sigurno odlazi treći golman Mattia Perin, kandidat i za reprezentaciju Italije koji je dolaskom Buffona ispao iz svih kombinacija.

Prema dosadašnjim izvorima iz Italije, Sarri bi se definitivno riješio i Blaisea Matuidija, a upitno je i što će biti s Mariom Mandžukićem koji je izgubio mjesto u prvih 11. Naravno, najviše se očekuje odlazak Paula Dybale koji bi trebao donijeti ogromnu zaradu Staroj dami. Posljednji o čijem se odlasku dosta priča je Daniele Rugani. Iako se radi o stoperu kojeg Sarri iznimno cijeni, on je tek četvrta opcija na toj poziciji nakon Chiellinija, de Ligta i Bonuccija. Tu je i supertalentirani Merih Demiral plaćen 18 milijuna eura, tako da između njega i Ruganija treba tražiti šestog kandidata za odlazak. 

Učitaj još novosti