10. 08. 2019 - 10:02
NEYMAR GUBI STRPLJENJE Sve je bliži novoj izdaji, jer je dobio...
907
Shares
NEYMAR GUBI STRPLJENJE Sve je bliži novoj izdaji, jer je dobio SUPERPONUDU od koje zastaje dah

NIŠTA OD BARCE

NEYMAR GUBI STRPLJENJE Sve je bliži novoj izdaji, jer je dobio SUPERPONUDU od koje zastaje dah

10. 08. 2019 - 10:02
0
Shares

Sasvim je izvjesno da će saga oko odlaska Neymara iz PSG-a trajati sve do kraja prelaznog roka.

Priča se da će Barcelona krenuti u posljednji napad da vrati svog bivšeg asa. Katalonci će ponuditi Coutinha i Nelsona Semeda, uz ostatak od nekoliko desetina eura u novcu.

Jasno da bez prodaje ili uključivanja Coutinha u trampu od transfera nema ništa.

Međutim nova priča stigla je iz Madrida. Real ima već neku vrstu dogovora sa Parižanima, nudi nekog od Modrića, Isca, Balea, Jamesa, uz novac, oko 130 miliona eura.

Kako bi ubijedili Neymara, poslali su mu superponudu tešku 40 miliona eura po sezoni i ugovor na pet godina, ali Brazilac i dalje čeka Barcelonu i želi se vratiti tamo, piše katalonski Sport. 

Međutim, koliko god Neymar želio u Barcelonu, činjenica je da je ne može neograničeno čekati, kao što su činjenice i da taj klub ne može platiti koliko PSG traži te da su odnosi francuskog i španjolskog prvaka iznimno narušeni.

Ako bi Neymar prihvatio Realovu ponudu, postao bi drugi najplaćeniji fudbaler svijeta - jedini ispred njega bio bi Messi. To bi bila povišica u odnosu na 36 miliona eura godišnje, koliko zarađuje u PSG-u, te neusporedivo više od 24 miliona eura godišnje, koliko mu nudi Barcelona.

 

 

Učitaj još novosti