08. 08. 2019 - 23:10
Durant brutalno spustio navijačima Raptorsa
907
Shares
Durant brutalno spustio navijačima Raptorsa

NBA

Durant brutalno spustio navijačima Raptorsa

08. 08. 2019 - 23:10
0
Shares

Potpomognuta intenzivnim i veoma sadržajnim free agencyjem i trejdovima, već se solidna prašina nakupila na NBA finale i intrigantnim zbivanjima za vrijeme istog.

Osim same košarke, obilježile su ga ozljede glavnih zvijezda Golden State Warriorsa, a mnogi bi se složili da je možda čak ključan trenutak cijele finalne serije bio onaj kad je u petoj utakmici u drugoj četvrtini pukla Ahilova tetiva Kevina Duranta i udaljila ga, ne samo od nastavka finala, već od aktivne košarke za otprilike narednih godinu dana.

U trenutku njegova odlaska sa terena čuli su se zvukovi negodovanja sa tribina Scotiabank Arene u Torontu, no nedugo potom su se smirile jer je publike upozorena da to nije korektno.

No, čini se kako fantastičnom krilnom igraču, sada već Brooklyn Netsa, ni dan-danas to nije ishlapilo. U razgovoru sa Chrisom Haynesom s Yahoo-a, nastojao je zvučati hladnokrvno, no ipak je zaključio:

„Iskreno, ne sjećam se reakcije publike u tom trenutku. No to će im ionako biti zadnji put da su u finalu.“

Tijekom ljeta prvaci Raptorsi su ostali bez najboljeg igrača i MVP-a finala Kawhija Leonarda, i samim time automatski pali u drugi, možda i treći red izazivača, tim više jer nas čeka maksimalno izjednačena sezona, u kojoj će veliki broj ekipa s razlogom gajiti ambicije za naslovom prvaka.

Učitaj još novosti