29. 07. 2019 - 08:50
Bujni deklote dominira tokom ''Nindža treninga'' žene propalog...
907
Shares
Bujni deklote dominira tokom ''Nindža treninga'' žene propalog srpskog košarkaša: Bio je NBA zvijezda i dotakao dno. Ona izgleda kao BOMBA

ZORANA MILIČIĆ

Bujni deklote dominira tokom ''Nindža treninga'' žene propalog srpskog košarkaša: Bio je NBA zvijezda i dotakao dno. Ona izgleda kao BOMBA

29. 07. 2019 - 08:50
0
Shares

Zorana Miličić, supruga nekadašnjeg košarkaša Darka Miličića, objavila je na svom Instagram profilu video moćnog treninga koji je radila!

Uz opis ''Nindža trening'', Zorana je kroz šalu napisala:

- U sledećoj verziji Mortal Combat-a moći ćete da birate lik Zorana Wins!

Ipak, ovaj njen trening je sve samo ne šala. Uvjerite se i sami:

Evo i kako Zorana izgleda...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

A post shared by Zorana Milicic (@zoranam86) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A nije da se kao i svaka zena nisam plasila godina????...kakav imaginarni strah ????

A post shared by Zorana Milicic (@zoranam86) on

IMAO JE OGROMAN POTENCIJAL, BIO JE ISPRED WADEA I BOSHA: Od košarke mu važniji bili ratni zločinac Draža Mihajlović, četnici, čvarci i rakija!

Darko Miličić je propali srbijanski košarkaš, nekadašnja NBA zvijezda, koja je potpuno upropastila karijeru alkoholom i skandalima. Iako je NBA draftu 2003. godine izabran kao drugi pik, odmah iza LeBrona Jamesa, a ispred Carmela Anthonya, Chrisa Bosha i Dwyane Wadea.

Bio je ogroman potencijal, ali mu je od košarke važnija bila rakija, čvarci, četnici i Draža Mihajlović. Miličić je veliki poštovalac lika i djela zloglasnog "đenerala" i ratnog zločinca Draže Mihajlovića, sa čijim likom ima dvije tetovaže na svom tijelu.

Darko se tako najviše voli družiti sa istomišljenicima (čitaj četnicima), pa se na internetu pojavio zanimljiv i ujedno odvratan video Miličića i kvazi pjevača koji sebe naziva Baja Mali Knindža. 

darko-milicic-foto-printskrin-1383142391-389461

Također, pamte ga i po kratkoj avanturi u kickboksing vode i veličanju Vojislava Šešelja i četničkog pokreta. Miličić je u intervjuu za B92 otkrio kako mu se nije dalo igrati, kako je mrzio košarku te na treninge u NBA ligi dolazio pijan i sa svima se svađao.

darkomilici

- Da mogu, mnogo toga bih drugačije napravio. Stigao sam u Detroit i nisam dobio šansu. Morao sam se dokazivati, a ja sam imao pogrešan pristup. Mislio sam da sam s 18 bogomdan. Svađao sam se, pijan dolazio na treninge... Tjerao sam inat svima, na kraju sam ga istjerao sam sebi - rekao je 213 centimetara visoki bivši košarkaš.

- Kad sam igrao, igrao sam samo za sebe. Samo mi je bilo bitno da nahranim svoj ego. Mislio sam si, večeras ću razbiti Gasola ili Duncana, sutra protiv deset puta lošijeg centra mogu nastaviti niz, ali nisam mogao. Mrzio sam košarku. Bilo je trenutaka kad bih zabio 20, ali bih jedva čekao da sudac odsvira kraj - kaže Miličić.

Igrao je u Detroitu, Orlandu, Memphisu, New Yorku, Minnesoti i Bostonu.

- Mislio sam da će mi biti dobro u Orlandu. Dwight Howard je balvan u reketu, ja na vanjskom, ali trener nas nije vidio skupa. I onda Memphis. Kažem menadžeru, samo ne Memphis, a on me zove i kaže - idemo u Memphis. Bile su to dvije godine depresije. Jedva sam čekao da završe da mogu otići - kaže Darko i nastavlja:

- Radio sam gluposti i u New Yorku, a Minnesoti sam lijepo rekao da me ne dovode jer ću im narušiti atmosferu. I oni me dovedu i kažu da mogu otići za dva tjedna ako želim. Prve godine mi je bilo super, ali gubili smo, a ja ne volim gubiti ni kad kartam. Došao je novi trener, opet svađe i odoh ja u Boston - kaže bivši srpski košarkaš.

darkomilicic

Srbija je 2007. godine na Eurobasketu u Granadi izgubila od Grčke u produžetku, a Miličić je nakon poraza žestoko izvrijeđao suce. Spominjao im je čak i kćeri. 

- Ne ponosim se tom slikom. Nisam trebao spominjati obitelj i tu sam pogriješio. Imam djecu i da meni netko takvo što kaže, iščupao bih mu grkljan. To je bila ključna utakmica i nevjerovatna krađa. Baš su nas pokrali - rekao je Miličić.

- Cijeli život ostat ću drugi izbor drafta koji nije pokazao što je trebao. No ja se na neki način razlikujem od ostalih balvana. Oni su htjeli, a nisu mogli. Ja kad sam htio, mogao sam. Kad hoću, hoću, a kad neću, neću - dodao je Miličić.

Ima tetovažu popa Momčila Đujića, četničkog vojvode iz Drugog svjetskog rata odgovornog za masovne pokolje. 

- Ja sam seljak u duši i četnik i bit ću uvijek četnik - dodao je.

Učitaj još novosti