11. 07. 2019 - 16:20
Supruga otpisane Interove zvijezde ima rak: "Živim u noćnoj mori"
907
Shares
Supruga otpisane Interove zvijezde ima rak:

Supruga otpisane Interove zvijezde ima rak: "Živim u noćnoj mori"

Mahir Suljagic (Sport.ba)
11. 07. 2019 - 16:20
0
Shares

BELGIJSKOG veznjaka Radju Nainggolana Inter je otpisao dolaskom trenera Antonija Contea ovoga ljeta. Jedan od najboljih veznjaka Serie A otpisan je i iz reprezentacije s kojom nije išao na ruski Mundijal unatoč kvalitetnim igrama na Apeninima.

No ti problemi postali su mu gotovo nevažni jer njegova supruga Claudia Lai boluje od raka.

Objavila je to na Instagramu.

"Već mjesec dana se budim nadajući se da je sve ovo noćna mora, ali zapravo živim u noćnoj mori. Nadala sam se da će ovaj dan doći što kasnije, ali nije bilo tako. Dani su proletjeli, kao i moja sreća. Od danas započinjem novo poglavlje u svom životu, a to je kemoterapija. Tko bi rekao da će se Claudia bojati započeti novi dan, strah je preblaga riječ. Što mogu reći nakon kiše suza? Vrijeme je za borbu protiv ove ružne zvijeri. Zahvaljujem svim srcem svojoj obitelji i prijateljima koji su mi pomogli da uživam u mjesecu relaksacije na najbolji način, što su mi dali snagu i pozitivnost koja mi je potrebna da se suočim sa svim te što su se nosili s mojim promjenama raspoloženja. Sretno svima koji proživljavaju istu noćnu moru. Nikada nemojte izgubiti svoj osmijeh."


Radja i Claudia u braku su osam godina i imaju dvije kćeri, sedmogodišnju Ayshu i trogodišnju Mailey.

Nainggolan je u posljednje vrijeme imao nekoliko ponuda iz Kine. Sad je jasno zašto ih je morao odbiti, a kao nova destinacija kontroverznog Belgijca spominje se Manchester United.

Marotta: Otpisali smo Nainggolana i Icardija

A ono što je posljednjih mjeseci bilo javna tajna sada je postalo i službeno. Maura Icardija, a s njim i Radju Nainggolana, nećemo više gledati u dresu Intera. Isključivo zbog problematičnog ponašanja neosporno kvalitetnih nogometaša.

Potvrdio je to direktor kluba Giuseppe Marotta porukom da novi trener Antonio Conte ne računa na spomenuti dvojac za sljedeću sezonu.

"Oba igrača znaju da više nisu u našim planovima. To ne znači da sumnjamo u njihovu kvalitetu, jer smatramo kako su Radja i Mauro odlični nogometaši. Razgovarali smo s njima. Mi želimo ispoštovati ugovorne obveze, ali smo im pojasnili stav kluba", započeo je Marotta, koji je donedavno radio u Juventusu koji je uzdignuo nakon povratka iz Serie B.

Učitaj još novosti