11. 07. 2019 - 11:30
HIGUAN SIGURNO ODLAZI IZ JUVENTUSA: Ali ko će ga zamijeniti,...
907
Shares
HIGUAN SIGURNO ODLAZI IZ JUVENTUSA: Ali ko će ga zamijeniti, već se šuška da će to biti OVAJ IGRAČ

HIGUAN SIGURNO ODLAZI IZ JUVENTUSA: Ali ko će ga zamijeniti, već se šuška da će to biti OVAJ IGRAČ

11. 07. 2019 - 11:30
0
Shares

De Laurentis jutros priznao, Juve će sigurno do kraja ljeta dobiti novog napadača.

Gonzalo Iguain je juče dočekan kao heroj prilikom početka priprema Juventusa, ali izgleda da nema nikakve dileme, za njega nema mjesta u timu, bez obzira na želje navijača.

Ne želi međutim u Romu, čeka ponudu Atletika, ali stigla je zvanična iz PL, Vest Hem poslije izgubljene bitke za neke napadače želi na pozajmicu "Pipitu".

On ima platu 7.5 miliona eura što za "Čekićare" nije problem, platili bi nešto i pozajmicu, a mnogi se pitaju zbog čega Juventus svim silama želi da proda Mandžukića i Iguaina kako bi otvorio mjesto za dovođenje Ikardija.

Italijanski mediji se bave ovom temom, svakako Ikardi je u prednosti jer je mlađi od zemljaka i uz sve probleme koje bi donio iz Intera, niko ne vjeruje da bi u Juventusu mogao da bude kamen razdora, niti da bi Vanda Nara mogla da bilo šta utiče na klub.

Drugi razlog je čisto ekonomski, ako Iguain ostane, to je izgubljena investicija za Juve koji ga je platio 90 miliona eura. Odigrao je dvije dobre sezone, prošlu u Milanu i Čelsiju se nije snašao, ali Juventus želi da uštedi na njegovoj plati, uzme još novca i na kraju bude pozitivan u cijelom poslu.

sarri

I treći razlog je Kristijano Ronaldo. Naime, iako su sjajno igrali u tandemu u Realu, Iguain je mnogo manje pokretljiv nego tada, Sari vjeruje da bi Ikardi mogao da ubrza igru, mada je njemu prioritet De Liht, zadovoljan je onim što ima u napadu.

Mandžukić mu se ne uklapa u koncepciju, Kin je premlad da nosi igru, a Sari nema problem da Dibala ili sam Ronaldo igraju u špicu.

Ipak, Juve čeka Ikardija, ako Mandžukić bude prodat Dortmundu i Iguain prihvati pozajmicu, nema nikakve dileme da ćemo Ikardija gledati u crno-bijelom od naredne sezone.

On ima ponudu Napolija, ali je De Laurentis jutros otkrio da Maurito želi samo u Juve.

Učitaj još novosti