11. 07. 2019 - 10:40
Sudac odgovorio Messiju nakon što ga je fudbaler optužio za...
907
Shares
Sudac odgovorio Messiju nakon što ga je fudbaler optužio za korupciju

Sudac odgovorio Messiju nakon što ga je fudbaler optužio za korupciju

11. 07. 2019 - 10:40
0
Shares

Glavni sudac polufinala Copa Americe između Argentine i domaćina Brazila Roddy Zambrano odgovorio je na prozivke Lionela Messija.

Brazil je pobijedio 2:0, a Argentina je na kraju stigla do brončane medalje. Razočaran suđenjem i organizacijom prvenstva, Messi je odbio primiti medalju.

"Ne trebamo biti dio ove korupcije, pokazali su manjak poštovanja prema nama. Nisu nam dopustili da budemo u finalu. Korupcija i suci nisu dopustili ljudima da uživaju u nogometu. Trofej je rezerviran za Brazil," poručila je zvijezda argentinske vrste i Barcelone, prenosi Index.hr.

Messi se ljutio što im Zambrano nije dosudio dva penala u polufinalu, a Ekvadorac je sada poručio da je zadovoljan kako je vodio utakmicu.

"Vrlo sam miran oko svega što se dogodilo. Transparentan sam oko svojeg posla, pokušavam suditi najbolje što mogu. Srećom, sve je rečeno na terenu i VAR je sve sporne situacije snimio. Prije susreta smo znali da će to biti teška utakmica za suđenje. Znali smo da će onaj ko izgubi okriviti nekoga za poraz, a u ovom slučaju, mi smo za njih bili krivci", rekao je Zambrano za medije.

Brazil je na kraju stigao do naslova pobijedivši Peru 3:1 u finalu.

Učitaj još novosti