28. 06. 2019 - 16:09
NIKO NE MOŽE VJEROVATI, EVO S KIM VELJKO RAŽNATOVIĆ BOKSUJE...
907
Shares
NIKO NE MOŽE VJEROVATI, EVO S KIM VELJKO RAŽNATOVIĆ BOKSUJE SLJEDEĆI PUT: Srbija na nogama, KO SE OVOME NADAO!

NIKO NE MOŽE VJEROVATI, EVO S KIM VELJKO RAŽNATOVIĆ BOKSUJE SLJEDEĆI PUT: Srbija na nogama, KO SE OVOME NADAO!

28. 06. 2019 - 16:09
0
Shares

Srpski bokser Veljko Ražnatović naredni meč imaće 7. septembra u Kanadi, najvjerovatnije u Edmontonu.

“Veljko Ražnatović je u svojoj klasi pokazao i dokazao da je prevazišao konkurenciju u Evropi”, kaže trener najboljeg srpskog kruzeraša Jovan Rakonjac u najavi sljedećeg meča.

Jedan od najboljih srpskih boksera nakon sedam pobeda u profi karijeri u isto toliko mečeva, od čega četiri nokautom, u ring će ponovo 7. septembra. Rival će biti Meksikanac, a njegovo ime se još drži u tajnosti!

– Veljkov menadžer Luka Popović i ja uspjeli smo da dogovorimo meč sa Meksikancem u Kanadi. Biće to istinski spektakl, najveći meč u Ražnatovićevoj karijeri. Nema sumnje da je on svojim mečevima dosad pokazao da je borac za velika dijela. Radićemo maksimalno ozbiljno do početka septembra kada planiramo već da idemo u Kanadu, kako bi Veljko imamo dovoljno vremena da se aklimatuzuje. Tamo ćemo takođe raditi pakleno do samog meča. Rival je sigurno daleko bolji i spremniji od svih sa kojima je Veljko boksovao, ali i naš borac je protiv Hrvata Petra Mrvalja koga je bacio na pod za samo minut i po dokazao da je iz meča u meč sve bolji – ponosno ističe Rakonjac.

veljko

 Veljko se poslije spektakularne pobede nad Hrvatom u hali “Ranko Žeravica” otisnuo put Španije. U Barseloni je vrijedno trenirao sa tamošnjim reprezentativcima u poznatom bokserskom kampu. Puca od snage i samopouzdanja i ne krije zadovoljstvo lokacijom i sljedećim rivalom.

– Biće to prvi put da imam meč van regiona. Osećam pozitivnu tremu koja mi daje snagu da još jače treniram. Znam koliko je kvalitetan moj sljedeći rival, ali znam i svoje mogućnosti. Ništa se u mom pristupu nikada neće promeniti. Uvijek idem na pobedu, nadam se nokautom. Spreman sam za najveći izazov u karijeri – u dahu priča talentovani kruzeraš.

Trener, menadžer i sam Veljko očekuju da će na meču imati veliku podršku srpskih ljudi iz Kanade i Amerike. Srbin će u ring ući uz pjesmu: “Dogodine u Prizrenu”!

veljkoraznatovic

VELJKOV UČINAK U KARIJERI
Mečeva 7
Pobjeda 7
Pobjeda nokautom 4

Učitaj još novosti